Search Marketing Expo (SMX) palaa Tukholmaan

Hakukoneiden markkinointikonferenssi SMX palaa Tukholmaan lokakuun 12. ja 13. päivänä; ennakkoilmoittautujan alennushinnat ovat voimassa syyskuun 11. päivään saakka.

7. syyskuuta 2009 – Viimevuotisen menestyksen ja yli 250 osallistujan siivittäminä johtava hakukoneiden markkinointikonferenssi SMX palaa Tukholmaan jo kolmannen kerran. Konferenssi ja messut järjestetään 12. – 13. lokakuuta Tukholman City Conference Center -messukeskuksessa (Folkets Hus).

SMX Tukholmaan sisältyy kaksi informaation- ja keskusteluntäyteistä päivää, jotka puolestaan sisältävät yli 20 viimeisintä tietoa hyödyntävää istuntoa hakukoneoptimoinnista (SEO), maksullisesta hakumainonnasta (PPC), sosiaalisen median markkinoinnista ja hakuystävällisestä suunnittelusta ja kehittelystä.

Lokakuun 12. päivänä järjestettävä ”Search for Marketers Day” (Markkinoijien haku -päivä) keskittyy niihin avainhyötyihin ja -asioihin, joita interaktiivisten markkinoijien tulee ymmärtää ja joihin heidän tulee keskittyä yhdistäessään haun kokonaismarkkinointistrategiaansa. Ohjelma sisältää myös SMX Boot Camp

-ohjauksen, jonka istunnoissa aloittelijoille selvitetään hakukonemarkkinoinnin perusteet.

Toisena päivänä, 13. lokakuuta, keskitytään hakukoneammattilaisille suunnattuihin huippuluokan tekniikoihin kahdella eri osa-alueella: ”SEO Camp” (hakukoneoptimointi) ja ”Advanced SMX” (”edistyksellinen SMX”).

SMX:n aiheita ovat:

–       SEO ja maksullinen haku – Kuinka yhdistää nämä kaksi tekniikkaa
–       Identtinen sisältö ja kanoninen URL
–       Kohdesivun testaus ja optimointi
–       Vältä roskapostin lähettäminen!
–       TOP 5 toimintoa, kun aloittelet menestyvää hakumarkkinointiohjelmaa
–       Hakukoneystävällinen suunnittelu
–       Perinteisen linkin rakennuksen tuolla puolen
–       Tapaustutkimukset: Velux, SAS, SEB, Islandin pankkikriisi, ja paljon muuta

SMX Tukholman opettajakuntaan kuuluu hakukone-eksperttejä Skandinaviasta ja kansainvälisesti tunnettuja Internet-markkinoinnin ammattilaisia. Puhujia ovat:– Sara Andersson, perustaja, Search Integration
– Simon Sundén, perustajajäsen, Iconvert
– Annelie Gullström, digitaalisen median strategiapäällikkö, SEB
– Mikkel deMib Svendsen, luova johtaja, deMib.com
– Magnus Höij, päätoimittaja, Internet World
– Shari Thurow, perustaja & SEO -johtaja, Omni Marketing Interactive
– Kristján Már Hauksson, Internet-markkinointipäällikkö, Nordic eMarketing
– Martin Källström, toimitusjohtaja, Twingly
– Christian Sundgren, toimitusjohtaja, Relevant Traffic
– Marcus Anzengruber, omistaja, constant AB
– Nikke Lindquist, SEO -asiantuntija
– John Mueller, Webmaster Trends Analyst, Google
Nicolai Westrup Gleie, verkkomarkkinointipäällikkö, SAS e-Commerce
– Gillian Muessig, toimitusjohtaja SEOmoz

Ohjelman puheenjohtajana Search for Marketers -päivänä toimii Sara Andersson ja SEO Camp -ohjauksen ohjelman puheenjohtajana toimii Simon Sundén. Myös merkittävä Nordic Advisory Board tukee SMX Tukholmaa, tarjoten sille paikallista merkitystä ja maailmanluokan asiantuntijuutta.

SMX järjestetään samaan aikaan eMetrics Marketing Optimization Summit:in kanssa.

Tietoja Search Marketing Expo – SMX Tukholmasta

Search Marketing Expo – SMX -konferenssisarjan tuottaa Third Door Media, Inc. ja Rising Media Ltd.

Tietoja Rising Media Ltd:stä

Rising Media on tapahtumajärjestäjä, joka on erikoistunut Internetiin ja teknologiaan liittyviin tapahtumiin. Vuoden 2009 tapahtumiin kuuluvat: Search Marketing Expo Lontoossa, Münchenissä, Tukholmassa ja Torontossa; eMetrics Marketing Optimization Summit San Josessa, Washington DC:ssä, Torontossa, Lontoossa, Münchenissä, Madridissa, Tukholmassa, Sao Paulossa, Mexico Cityssä; Web Effectiveness Conference Barcelonassa; Predictive Analytics World San Franciscossa ja Washington DC:ssä; Business Rules Forum Las Vegasissa.

Yhteystiedot:

Rising Media Ltd.
Sandra Finlay
Puh: +49 8151 5508561
Faksi: +49 89 921 85034
E-Mail: sandra.finlay@risingmedia.de
Web: www.risingmedia.com