Skandinaviskt SEO företag sponsrar SMX Stockholm

Det ledande företaget inom SEO och internetmarknadsföring, Nordic eMarketing är en av huvudsponsorerna för SMX Stockholm. SMX Stockholm är en ev världens mest framstående konferenser inom marknadsföring i digitala medier.

Nordic eMarketings Director of Search, Kristján Már Hauksson som är en flitig deltagare på SMX konferenserna kommer denna gången att medverka som talare i två av konferensens sessioner. På SMX Stockholm deltar och medverkar experter och beslutsfattare från en vitt skilda delar av svenskt och internationellt näringsliv.

Nordic eMarketing är en digital fullservicebyrå som arbetar med de flesta av sina kunder ur ett holistiskt perspektiv. Byrån integrerar flera olika online marknadsföringsmetoder med offline för att stärka digital synlighet och öka varumärkeskännedom och konvertering.På Nordic eMarketings kundlista står bland andra NFL, Icelandair, Thames Valley University, BECTA Next Generation Learning, Teknomek, Islands Turistbyrå och Actavis.

Nordic eMarketings tjänster inkluderar flerspråkig sökmotoroptimering, online PR, bannerproduktion, marknadsföring i sociala medier, omvärldsbevakning, länkutveckling, webbanalys, PPC marknadsföring och rådgivning kring publiceringsverktyg.

För mer information om SMX Stockholm och för biljetter, vänligen gå till www.searchmarketingexpo.com/stockholm.

För mer information om Nordic eMarketing, vänligen kontakta:

Jens Hilmersson
info [at] nordicemarketing.com
http://www.nordicemarketing.com/se/
Skype: jens_hilmersson_nem

+354 540 9506