Vandrerhjem og billige hoteller: HostelBookers lanserer åtte nye språk

HostelBookers har lansert åtte nye språk på sine nettsider i et forsøk på å tilby en tjeneste av høyeste kvalitet til sine ikke-engelskspråklige kunder. Dette kommer etter at en undersøkelse viste at de hadde en stor og voksende kundemasse fra hele Europa.

Brukere vil nå kunne benytte seg av nettstedet på hollandsk, italiensk, norsk, svensk, dansk, polsk og portugisisk. Totalt ligger antallet nå på elleve språk.

Sammen med lanseringen av de nye språkmulighetene har HostelBookers også startet en flerspråklig blogg på italiensk, fransk, spansk og tysk, som tilbyr nyttige tips og råd til turister om alt fra hvor det er best å bo til det man bør og ikke bør gjøre på når man er på reisefot.

Selskapet har allerede en flerspråklig kundetjeneste og denne nyeste kunngjøringen kommer rett etter en vellykket lansering av spanske og tyske versjoner av nettstedet i juli.

Ytterligere forandringer er ventet i nær fremtid mens selskapet fortsetter å finne nye veier å tilfredsstille en voksende internasjonal etterspørsel.David Smith, viseadministrerende direktør i HostelBookers, sa: “Dette er flotte nyheter og nok et steg i riktig retning for selskapet. Lanseringen av de nye språkene vil gjøre nettstedet mer brukervennlig og mer tilgjengelig for vårt voksende, internasjonale marked. Jeg er glad over den fremgangen vi har vist i 2009. Det har vært et vellykket år og vi har enhver grunn til å være optimistiske idet vi går inn i 2010.”

I 2009 holdt HostelBookers sitt første sommersalg og i september ble selskapet rangert som 5,1 % billigere i gjennomsnitt enn sin nærmeste konkurrent, Hostelworld, ifølge uavhengig forskning foretatt av Reed Business Insight.

Selskapet har for tiden over 16 000 vandrerhjem og billige hoteller i over 3000 reisemål og HostelBookers er det eneste nettstedet i bransjen som ikke belaster kunder med et bestillingsgebyr.