Icelandair utökar sina flighter från Stockholm

IcelandairUnder perioden 10 juni till den 29 augusti 2010, kan Icelandair erbjuda ytterligare 2 avångar i veckan mellan Stockholm och Keflavik. De två extraflygen, som är kvällsavgångar, kommer att gå på torsdagar och söndagar och blir ett kompliment till den övriga tidtabellen.Icelandair har året runt dagliga eftermiddagsflyg från Stockholm till Keflavik med vidare anslutning till sina destinationer i Nordamerika: New York, Boston, Minneapolis, Orlando, Seattle i USA samt Toronto och Halifax i Kanada. Icelandair flyger till totalt 24 destinationer i Europa och Nordamerika.

Icelandairs flygplansflotta genomgick en total uppgradering under 2008 med ny inredning i kabinen, lädersäten och ett nytt underhållningsprogram. Dessutom introducerades en tredje class, Economy Comfort i november 2008 och således finns nu tre klasser ombord: Saga Class, Economy Comfort och Economy.

För mer information se www.icelandair.se