Hostel på HostelBookers erbjuder julgåvor, gratis måltider och fester till julkunder

HostelBookersFrån HostelBookers kommer den allra bästa julgåvan – billiga julresor till Europas mest magifyllda storstäder.

London, Berlin och Prag är alla perfekta för en minisemester till fyndpris i vinter. Det är där man hittar de bästa julmarknaderna i Europa, där man kan julhandla i elegant stil och uppleva den äkta lokala julstämningen.

På marknaderna i Berlin och Prag finns hundratals marknadsstånd som säljer traditionellt hantverk och vinterläckerheter som varm glögg och rostade kastanjer. Också i London råder julstämning, med alla galleriorna, skridskobanan Winter Wonderland i Hyde Park och Oxford Streets berömda julbelysning.

Det kan verka dyrt att resa bort över jul, men hostel är en överkomlig lösning om man vill fira julen borta. Och i den sanna julens tecken har HostelBookers i år gått ihop med de tre bästa hostelhotellen i de olika städerna för att ge sina kunder några verkligt fina julklappar.Sir Toby’s Hostel i Prag erbjuder särskilda jultaxor för alla bokningar som görs genom sajten HostelBookers. På julafton dukar personalen på ett av Prags högst rankade ungdomshärbärgen upp ett julbord med allt som därtill hör.

Fira julen på ett hostel i London på The Journey’s Hostel Kings Cross. Bäddar som bokas för perioden 20:e till 27:e december kostar bara £10 per person, komplett med en massa julklappar. Gästerna kan komma in gratis på populära klubbar i närheten, få kuponger för gratis drink på en lokal pub och äta på en cool Londonrestaurant med 30% rabatt. Det blir till och med ett julparty med levande sång av Christmas carols.

The Generator Hostel i Berlin väntar verkliga upplevelser för gästerna i december, med en gratis julmiddag av traditionellt slag, en välkomstdrink och ett julparty på julafton. The Generator har också ett särskilt VIP-erbjudande till jul genom HostelBookers, med tre nätter i delat rum, inklusive middag, för bara €49.