HostelBookers tilbyr rabatt på ørkenturer for kunder som bestiller herberge i Marokko

HostelBookersHostelBookers, et nettsted som selger rimelig overnatting, vil sammen med Authentic Morocco tilby reisende en eksklusiv rabatt på ørkenturer i vinter.

Alle kunder som bestiller herberger i Marokko fra 1. desember-1. mars 2010 får 15 % rabatt på en rekke utflukter som inkluderer en kameltur over sanddynene Erg Chebbi ved solnedgang og dagsturer til tradisjonelle berberlandsbyer.

Marokko er et eksotisk reisemål med kasbaher, souker og ørken. Byene Fez og Marrakech har mauriske palasser, utmerket shopping i soukene og autentiske spa, hamman. Men utenom turistveiene finner du marokkansk kultur og naturlige landemerker fra Gorges de Todra og Gorges de Dades til sederskogene sør for Fez.

Disse private organiserte utfluktene er en perfekt måte å oppleve det ekte Marokko på, med lokale sjåfører som tar gjestene med på en skreddersydd tur utenom allfarvei, og unike opplevelser som gjennomsnittsturisten ikke ser. Vintersesongen fra desember – februar har ideelt klima for kamelturer og er et spennende alternativ til en vinterferie i solen.HostelBookers har dessuten en rekke riad i nærheten av ørkenen, det ideelle utgangspunktet for kamelturer over sanddynene. Disse tradisjonelle herbergene er hjemlige, vakkert utsmykket og gir en ekte smak på marokkansk gjestfrihet.

Ouarzazate er hovedinnfallsporten til ørkenen i det sørlige Marokko og Riad Salam er et av de vakreste stedene du kan bo i byen. Denne pittoreske riaden har utsikt over elven og alle rommene har aircondition og eget bad. Gjestene kan slappe av ved svømmebassenget, på terrassen eller i den fargerike hagen og spise lokal mat i restauranten.

Ksar Bicha Hotel Merzouga er det perfekte utgangspunktet for utforsking av sanddynene i Sahara. Denne rimelige kasbahen drives av en vennlig marokkansk familie, og har rom med bad rundt en gårdsplass fylt med blomster. Det er fantastisk utsikt over sanddynene fra takterrassen, og eierne har mange forslag til ting du kan gjøre i ørkenen.

Hotel Kasbah Tizimi er i Erfoud på ørkenveien som forbinder Nord- og Sør-Marokko. Det er en oase midt i ørkenen og rommene ligger rundt et svømmebasseng med utsikt over en av de største palmelundene i verden. Den tradisjonelle arkitekturen og rommene er i typisk marokkansk stil.

For ytterligere informasjon om tilbudet kan du kontakte: sonia@hostelbookers.com