HostelBookers påskønner fremragende dygtighed i billigt ophold med introduktionen af de største vandrehjemspriser nogensinde

HostelBookersHostelBookers, der er specialister i billigt ophold, har afsløret identiteten af de vindende steder i deres første ‘Priser for fremragende dygtighed’ nogensinde, den største prisuddeling af sin slags.

113 steder er blevet påskønnet for deres fremragende bidrag til industrien for billigt ophold, med de tre top-steder på hvert kontinent vindende priser for: Atmosfære, renlighed, lokalisering, popularitet, værdsætning og totalbedømmelse.

Fem steder, valgt uden hensyn til lokalitet, fik også en påskønnelsespris for gruppe for at anerkende konsekvent høje standarder ved imødekommelse af gruppebookninger.

Stederne skulle have et minimum antal anmeldelser og bookninger for at være valgbare til priserne og, med så mange kvalitetssteder at vælge ud fra, være begrænset til hver at vinde én pris.

To steder belønnet for deres fremragende dygtighed omfatter det traditionelle, nationalt listede Krishna Palace i Indien og det nybyggede Jade Emu internationale gæstehus i Kina; begge anerkendt som Top 3 steder i Asien. To israelske vandrehjem – Citadel vandrehjemmet og Old Jaffa vandrehjem og gæstehus – kunne også tage hjem med priser for popularitet, fremhævende Mellemøsten som en spændende ny destination for budgetrejsende.

Til forskel fra andre priser ved billigt ophold blev alle vindere udelukkende valgt ud fra anmeldelser, bedømmelser og bookninger fra Hostelbookers.kunder, med undtagelse af modtagere af påskønnelsespris for grupper, der blev udvalgt af HostelBookers afdeling for grupper for deres fremragende kundeservice over for grupper.

David Smith, administrerende direktør for HostelBookers, sagde: “Vi er utrolig stolte af at have introduceret den største pris som industrien for billigt ophold nogen sinde har set. Det er kun retfærdigt, at vi gav påskønnelse af fremragende ophold derude. Kvalitet har altid haft høj prioritet, så det var kun et spørgsmål om tid, før vi introducerede disse priser for at fremhæve kvaliteten af de foreliggende billige ophold.”

HostelBookers er den eneste hjemmeside inden for rejseindustrien, der ikke forlanger et gebyr for bookning og er, gennemsnitligt, 5,1% billigere end de nærmeste konkurrenter.

Der vises over 17,000 vandrehjem og budgetsteder på hjemmesiden på 3.500 destinationer over hele verden.

Komplette detaljer om de vindende steder forefindes på Hostelbookers.com