HostelBookers, ekspertene på budsjettinnkvartering, undertegner en avtale med et nettsted for reise og nettverk

HostelBookersHostelBookers, spesialisten på vandrerhjeminnkvartering og budget accommodation er stolt av å kunngjøre sitt nye partnerskap med WAYN, verdens største nettsted for reise og sosiale nettverk.

WAYN er å finne i 251 land, og medlemstallet har vokst fra 45.000 brukere til over 15 millioner per i dag. Gjennom dette partnerskapet kan HostelBookers gjøre seg gjeldende på den sosiale medieplattformen, lytte og omgås kundene og ta mål av seg til å yte en enda bedre service.

HostelBookers WAYN profile vil kommende kampanjer og et stort utvalg konkurranser også bli gjort tilgjengelige og markedsført.

David Smith, HostelBookers COO, sier: “Vi er hele tiden på utkikk etter strategiske og gjensidig fordelaktige partnerskap, og vårt nærvær på WAYN er et stort skritt fremover på det sosiale mediemarkedet. Vi er overbevist om at sosiale medier har modernisert forretningslivet og er i ferd med å bli det nye verktøyet for effektive forretningsplaner. Muligheten til å gi våre kunder det de vil ha gjennom et medium de velger, er noe som virkelig opptar oss.”

Marta Datkiewicz, WAYN Produkt-og markedssjef, legger til: “Vi er meget begeistret over å ha gått sammen med HostelBookers. Det er et dynamisk, ungt selskap som også brenner for reising. Vi mener at gjennom samarbeid med dem, kan vi bidra til å skape pulserende, interaktive fellesskap uansett hvor man skulle befinne seg i verden”.

HostelBookers er det eneste større nettstedet for budsjetthotellinnkvartering og vandrerhjeminnkvartering i reiselivsnæringen som ikke tar bestillingsgebyr, og det er gjennomsnittlig 5,1% billigere enn de nærmeste konkurrentene. Det dekker over 18.000 vandrerhjem og budsjettovernattingssteder på sitt nettsted i 3.500 reisemål rundt omkring i verden. http://no.hostelbookers.com

For presseinformasjon vennligst ta kontakt med Giovanna Gentile på + 44 (0)20 7440 4931 eller send en mail til giovanna.gentile@hostelbookers.com

Where Are You Now? (WAYN.com) er det største fellesskapsnettstedet i verden for reise, livsstil og sosiale nettverk med 15,4 millioner medlemmer i over 193 land. Det er en gratis plattform der medlemmene kan føre logg over sine reiser slik at de kan dele sine erfaringer med andre, være à jour med hvor vennene er og knytte nye vennskap på nye steder. Ved å kombinere evnen til å holde rede på hvor andre befinner seg på en unik måte gir WAYN våre medlemmer en enestående mulighet til å møte mennesker på et bestemt sted til en bestemt tid, samtidig med at de gir selskaper unike, målrettede reklamemuligheter. www.wayn.com

For presseinformasjon vennligst ta kontakt med Marta Datkiewicz på + 44 (0)20 7336 8088 eller send en mail til marta@wayn.com