Budget accommodatie expert HostelBookers tekent contract met reis netwerk site

HostelBookersDe hostel en budget accommodatie specialist HostelBookers is trots u te kunnen melden dat zij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met WAYN, ‘s wereld grootste sociaal netwerkende reis site.

WAYN is actief in 251 landen en het ledenaantal is gegroeid van 45,000 tot meer dan 15 miljoen gebruikers. Deze samenwerking biedt HostelBookers de mogelijkheid zich te vestigen in het sociale media platform, en te luisteren en communiceren met klanten om zo een betere service te kunnen geven.

Op het Hostelbookers WAYN profiel, zal een breed scala van aanbod beschikbaar zijn en worden gepromoot middels aanstaande campagnes.

David Smith, Hostelbookers COO, zegt: “ We zijn continu op zoek naar strategische en wederzijds voordelige partnerships. Door live te zijn bij WAYN is een grote stap voorwaarts gezet in de sociale media markt. We zijn er van overtuigd dat de sociale media het bedrijfsleven heeft gemoderniseerd en een nieuw gereedschap aan het worden is voor effectieve business plannen. Het vermogen om onze klanten te leveren wat zij willen is buitengewoon belangrijk voor ons.”

Marta Datkiewicz, WAYN Product en Marketing Manager, voegt toe: “ We zijn ontzettend blij om HostelBookers aan boord te hebben. Ze zijn een dynamisch en jong bedrijf met een gelijksoortige passie voor reizen. We zijn er van overtuigd dat we door deze samenwerking geanimeerde, interactieve groepen kunnen creëren waar ter wereld men ook is.

HostelBookers is de enige budget hotel- en hostel accommodatie website in de reis industrie die geen boekingskosten in rekening brengt en is, gemiddeld, 5.1% minder duur dan de concurrentie. Men vertegenwoordigt meer dan 18,000 hostels and budget onderkomens op z’n website in 3,500 bestemmingen over de hele wereld. http://de.hostelbookers.com/

Voor pers informatie neem contact op met Giovanna Gentile op + 44 (0)20 7440 4931 of email giovanna.gentile@hostelbookers.com

Where are you now? (WAYN.com) is de grootste reis en sociaal netwerkende groepen website in de wereld met 15.4 miljoen leden in 193 landen. Het is een gratis platform wat leden toelaat om een blog over hun reizen bij te houden zodat ze hun ervaringen kunnen delen, vrienden kunnen volgen waar ter wereld die ook zijn en nieuwe vrienden te maken, waar dan ook. Door het combineren van de unieke mogelijkheid om de verblijfplaats van mensen te volgen, is WAYN in staat om ongeëvenaarde mogelijkheden te bieden voor onze leden om mensen te ontmoeten op een bepaalde plek op een bepaalde tijd, terwijl ook bedrijven unieke kansen worden geboden met gerichte advertenties. www.wayn.com

Voor pers informatie neem contact op met Marta Datkiewicz op + 44 (0)20 7336 8088 of email marta@wayn.com