Az OLX új ingyenes apróhirdetés-oldalt mutatott be Srí Lankán

A világ vezető internetes apróhirdetés-oldala, az OLX, új webes és mobiltelefonos, ingyenes apróhirdetés-oldalt tesz elérhetővé a srí lankai felhasználók számára

NEW YORK, NY – (E-Worldwire, 2010. június 22.) – Az OLX bejelentette, hogy megnyitják az OLX.lk ingyenes apróhirdetés-oldalt (www.olx.lk) a srí lankai felhasználók számára. Az akció célja, hogy azok srí lankai fogyasztók is részesüljenek a legjobb apróhirdetés-felhasználói élményben, akik helyben kívánnak vásárolni vagy eladni. Az OLX az ingyenes internetes apróhirdetések új generációját képviseli a munkapiac, az ingatlanpiac, az autó adás-vétel, a munkaerő, egyéb szolgáltatások tekintetében és számos más területen egyaránt.

A srí lankai OLX oldal jelenleg angol nyelven érhető el, de az OLX a közeljövőben tervezi az oldal kibővítését a helyi nyelvekre is. Más országokban az OLX legnépszerűbb kategóriái a Munka, az Ingatlan, a Járművek és az Eladás, így erre számítanak Srí Lankán is. Az OLX Sri Lanka mobiltelefonon keresztül is elérhető a http://m.olx.lk oldalon. Az OLX listái ingyenesen elérhetők, az eladók fényképet és videót is csatolhatnak hirdetéseikhez, és megoszthatják listáikat a Facebook-on és a Twitter-en. Az OLX lehetővé teszi, hogy a felhasználók megjegyzéseket fűzzenek a listákhoz, erősítve ezzel az oldal emberközeliségét.

Fabrice Grinda, az OLX Inc. társ-vezérigazgatója és egyik alapítója szerint: „Srí Lanka fontos ország Dél-Ázsiában. Habár az internethasználat igen kezdeti stádiumban van, és a teljes 21 milliós srí lankai népesség mindössze 6 %-a rendelkezik internet-hozzáféréssel, a mobiltelefon-használat aránya 81 %-os, és megközelítőleg 17 millióan rendelkeznek valamilyen előfizetéssel. Célunk az internet és mobiltelefon hatalmának megismertetése a srí lankai népességgel, és hogy merjék használni az OLX-et helyi vásárlásaik és eladásaik lebonyolítására.Az OLX nemzetközi kapcsolatot tart fenn többek között a Hi5-val, a Friendster-rel, a Live Jorunal-lel és a Sonico-val, melyek apróhirdetés-csatornáját az OLX működteti. Ami a mobiltelefonokat illeti, az OLX szoros kapcsolatban áll a Vodafone-nal, az SFR-rel, a Bouygues Telecom-mal, az MTS-szel, a Globe-bal és az Idea-val. Az OLX nyitott hasonló kapcsolatok kialakítására srí lankai weboldalakkal és mobilvállalatokkal.

Az OLX-ről

Az OLX az ingyenes internetes apróhirdetések új generációját képviseli. Az OLX egyszerű megoldást jelent az eladás, vásárlás, kereskedelem, viták, rendszerezés körül felmerülő bonyodalmakra, és lehetővé teszi a találkozást olyan emberekkel, akik az Ön közelében tartózkodnak, bárhol is lakjon. Az OLX havonta több mint 120 millió egyedi látogatót tudhat magáénak világszerte, és meghatározó szerepet tölt be Brazíliában, Mexikóban, Portugáliában, Spanyolországban, Oroszországban, Indiában és egész Latin-Amerikában. Az OLX-et több mint 92 országban és 41 nyelven használják. A vállalatot 2006-ban alapította Fabrice Grinda és Alec Oxenford, internetes vállalkozók. Az OLX magántulajdonban van. A vállalat központja New York és Buenos Aires, emellett két vezető internetes apróhirdetés-hálózatot üzemeltet a www.olx.com és a www.mundoanuncio.com oldalakon. Az OLX több mint 140 alkalmazottal bír argentínai, amerikai, oroszországi, kínai, brazil és indiai irodáiban. További információért látogasson az OLX-NewsRelease.com (www.olx-newsrelease.com) oldalra.

KAPCSOLAT:

Amarjit Batra, OLX Inc.

Tel.: 91 97111 77975