A nagy óriás OLX Portugália felé fordul

Miután nagy sikereket ért el Brazíliában és a világ más tájain, az OLX új portugál menedzsert nevezett ki és fontolgatja egy lisszaboni iroda megnyitását

Az OLX a mai napon bejelentette Rodrigo Ribeirão kinevezését az OLX Portugália menedzserévé, ezzel is hangsúlyozva, mennyire fontos szerepet játszik a portugál piac a vállalat számára. Ribeirão felel majd a vállalat stratégiájának fejlesztéséért és végrehajtásáért Portugáliában, és ő irányítja majd az OLX Portugália kezdeményezéseit, mind az apróhirdetések (www.olx.com.pt), mind a mobiltelefonos apróhirdetések (http://m.olx.pt) tekintetében. Ribeirão, aki egyúttal az OLX brazíliai irodájának is a menedzsere, a sikeres OLX Portugália oldalak növekedésének felgyorsítását tűzte ki célul, és emellett szorosabb kapcsolatot kíván kiépíteni a portugál ügyfelekkel.

Nagy örömmel jelentem be Rodrigo Ribeirão kinevezését az OLX Portugália felelős menedzserévé. Úgy gondoljuk, Portugália fontos pontja lehet a fejlesztéseknek, és jelenlétünk biztosításával jobban megértjük majd portugál ügyfeleinket, melynek köszönhetően a szükségleteiknek és igényeiknek megfelelő ajánlatokat tudunk kidolgozni” – nyilatkozta Alec Oxenford, az OLX Inc. alapítója és társ-vezérigazgatója.

Ribeirão első dolga az lesz, hogy eldöntse, a fent említett célok eléréséhez szükség van-e egy lisszaboni iroda létesítésére. Az OLX jelenleg 130 alkalmazottal rendelkezik 6 irodájában világszerte, beleértve az újonnan alapított irodát São Paolóban, Brazíliában, mely Ribeirão jelenlegi székhelye.Ridrigo Ribeirão szerint: „Az OLX kezdeményezéseit irányítani két irodában is (Brazíliában és Portugáliában) nagy kihívás és óriási lehetőséget rejt magában. Alig várom, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy az OLX magas szinten kiszolgálja a portugál piacot, elősegítve ezzel kulcsfontosságú szerepének felismerését a komptetitív internetes apróhirdetés-piacon.

Habár Portugália népességét tekintve relatíve kis ország, nagyban hozzájárult az OLX kiemelkedő növekedéséhez, melyet 2009-ben ért el világszerte, és mely során megduplázta az egyéni látogatók számát havi 50-ről 100 millióra. Portugáliában az OLX-látogatók száma 4,7 millióról 7,2 millióra emelkedett egy év alatt, mely nemcsak azt támasztja alá, hogy növekedés volt tapasztalható Portugáliában, hanem azt is mutatja, milyen jelentős a portugál piac hatása az OLX globális sikerére.

Az OLX-ről

Az OLX az ingyenes internetes apróhirdetések következő generációját képviseli. Az OLX-et több mint 92 országban és 41 nyelven használják. A vállalatot 2006-ban alapította Fabrice Grinda és Alec Oxenford, internetes vállalkozók. Az OLX magántulajdonban van. A vállalat központja New York és Buenos Aires, emellett két vezető internetes apróhirdetés-hálózatot üzemeltet a www.olx.com és a www.mundoanuncio.com oldalakon. További információért látogasson az OLX-NewsRelease.com (www.olx-newsrelease.com) oldalra.

KAPCSOLAT:

Rodrigo Ribeirão, OLX Brazil & Portugal
Tel.: (55 11) 9971 3120
E-mail