Az alkalmazás ingyenesen elérhető az iTunes alkalmazásboltban világszerte

NEW YORK, NY – Az OLX ma mutatta be új alkalmazását, mely ingyenesen elérhető az Apple iTunes alkalmazásboltjában. Az OLX-felhasználók mától keresgélhetnek a helyi apróhirdetések között, reagálhatnak a listákra és pár kattintással hirdetéseket rakhatnak fel az oldalra, miközben – ahogy eddig is – az OLX használata ingyenes maradt. Az OLX már három éve elérhető volt a mobilinternetezők számára a mobilbarát http://m.olx.hu oldalon, az új alkalmazás pedig kompatibilis a nagyobb mobil operációs rendszerekkel, így az iPhone-nal is.

Az ingyenes OLX iPhone-nal a felhasználók:

–       egyszerűen kereshetnek a hozzájuk közel lévő ajánlatok között, meghatározva mobiljuk hollétét (ha elérhető ez a szolgáltatás),

–       megtekinthetik a hirdetések teljes szövegét, beleértve a fényképeket is,

–       megjegyzéseket fűzhetnek a hirdetésekhez az alkalmazáson belül,

–       fényképet készíthetnek az iPhone-juk segítségével, meghatározhatják az árat, elkészítik a hirdetés szövegét, amelyet aztán azonnal közzétehetnek,

–       nyomon követhetik eladásaikat, vásárlásaikat és közösségi aktivitásukat a My OLX-ben,

–       az OLX-et saját nyelvükön olvashatják.

Az új ingyenes OLX iPhone alkalmazás segítségével még inkább eleget tehetünk a felhasználók elvárásainak és kényelmesebbé tehetjük az OLX használatát több millió mobilhasználó számára világszerte” – mondta Fabrice Grinda, az OLX társ-vezérigazgatója. „Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiljuk kamerája segítségével fényképet tegyenek közzé arról, amit el akarnak adni, illetve hogy a mobil GPS-szel meghatározzák tartózkodási helyüket és kereshessenek az éppen hozzájuk közel eső OLX-ajánlatok között” – tette hozzá Simon Berger-Perrin, az OLX mobilrészlegének igazgatója.Az OLX 2006 óta nagy hangsúlyt helyez a mobilhasználóknak nyújtott szolgáltatásokra. Ez volt az első apróhirdetés-oldal, mely a világ bármely részén elérhető mobil honlapot alakított ki, melyet havonta 1 millióan látogatnak. A mobilhasználók igazolják, hogy magas az olyan online apróhirdetés-oldalak iránti igény, melyek mobillal is elérhetőek. Az OLX új iPhone-alkalmazása erre az igényre ad választ, csakúgy, mint az idén nyáron megjelenő alkalmazások az okostelefonokra, és a Windows Mobile 7, melyet októberben, az új operációs rendszerrel egy időben dobnak piacra.

Az OLX-ről

Az OLX az ingyenes internetes apróhirdetések új generációját képviseli. Az OLX egyszerű megoldást jelent az eladás, vásárlás, kereskedelem, viták, rendszerezés körül felmerülő bonyodalmakra, és lehetővé teszi a találkozást olyan emberekkel, akik az Ön közelében tartózkodnak, bárhol is lakjon. Az OLX havonta több mint 120 millió egyedi látogatót tudhat magáénak világszerte, és meghatározó szerepet tölt be Brazíliában, Mexikóban, Portugáliában, Spanyolországban, Oroszországban, Indiában és egész Latin-Amerikában. Az OLX-et több mint 92 országban és 41 nyelven használják. A vállalatot 2006-ban alapította Fabrice Grinda és Alec Oxenford, internetes vállalkozók. Az OLX magántulajdonban van. A vállalat központja New York és Buenos Aires, emellett két vezető internetes apróhirdetés-hálózatot üzemeltet a www.olx.com és a www.mundoanuncio.com oldalakon. Az OLX több mint 140 alkalmazottal bír argentínai, amerikai, oroszországi, kínai, brazil és indiai irodáiban.