Konferansen om sosiale medier og markedsføning på Internett skal holdes i Reykjavik på Island

Den årlige konferansen konferansen for markedsføring på Internett og for sosiale medier, Reykjavik Internet Marketing Conference (RIMC), arrangeres 11. mars 2011 på Smaralind Business Centre. RIMC er et viktig nettverksverktøy for markedsførings- og reklameentusiaster, webredaktører, ledere innen salg og markedsføring, samt ledere for små og store bedrifter.

I løpet av konferansen vil internasjonale foredragsholdere innen media og markedsføring kaste lys over ulike problemer knyttet til dagens marked. Disse ekspertene kommer fra kjente selskaper som Facebook, AOL, Yahoo! Storbritannia, Wall Street Journal, SAP og Hotels.com, og alle foredragene vil bli holdt på engelsk.

De som skal holde foredrag i år inkluderer: Rich Kelly, Facebook, Head of Mid Market Sales EMEA; Alex Bennert, Cindy Krum forfatter og administrerende direktør i Rank Mobile, Liana «Li» Evans, grunnlegger / administrerende direktør LiBeck Integrated Marketing, Wall Street Journal, Chief Search Strategist; David Main, Dominion Marine, Head of Search Marketing; Rand Fishkin, administrerende direktør / grunnlegger, SEOmoz; Oscar Carreras, Hotels.com, SEO Manager; Simon Heseltine, AOL Inc, Principal Marketing Manager News & Information Division; Alain Heureux, President / administrerende direktør, IAB Europe og Preston Carey, Yandex, Business Development Manager USA/EU.

Gjennom årene har gjennomsnittlig 250 personer deltatt på konferansen. Nå, i det åttende året, skal RIMC 2011 bli den største og mest vellykkede konferansen for markedsføring på Internett som holdes på Island til dags dato.

Tidligere foredragsholdere inkluderer: Chris Sherman, Search Engine Land; Bill Hunt, IBM; Shari Thurow, Omni Marketing; Anne Kennedy, Beyond Ink; Mark Killingley, NFL; Sion Portman, NIKE; Ben Chapman, BBC; Adam Lasnik, Google; Mel Carson, Microsoft; Andy Atkins Kruger, WebCertain and Dennis Mortensen, Yahoo Analytics for å nevne noen.

RIMC EXPO vil også holdes i forbindelse med RIMC-konferansen der flere bedrifter stiller ut varene og tjenestene sine i forbindelse med reklamering, publisering og Internett. Dette arrangementet varer en hel helg og er en utmerket mulighet for «peer-to-peer»-nettverksbygging og innsikt i de nyeste utviklingene innen markedsføring og reklame. RIMC EXPO 2010 hadde mellom 12 000 – 15 000 deltakere i løpet av hele helgen.

For å finne ut mer om Reykjavik Internet Marketing Conference 2011, kan du besøke www.rimc.is/en