Reiser til Island med Icelandair- fly og hotell pakkereiser

Islands ledende flyselskap, Icelandair, tilbyr sine skandinaviske kunder en rekke lukrative pakketilbud med hotell, når de bestiller fly til Island.  Pakkereisen inkluderer alt fra en budsjett ferie på vakre Island, en kul helg med designer butikker og dampende hett uteliv, i den trendy hovedstaden Reykjavik, til en romantisk tur for par som vil nyte Islands romantiske natur og varme kilder.

Reisende til Island burde ikke gå glipp av muligheten til å bade i det vakre og naturlig geotermiske vannet den blå lagunen. For sine skandinaviske kunder tilbyr Icelandair en spesiell blå lagune helgetur som inkluderer to netter på et av de flotteste hotellene i Reykjavik og transport til og fra den blå lagunen.

Andre fantastiske steder å se på Island er for eksempel Geysir,  Gullfoss og nasjonalparken Thingvellir hvor den amerikanske og europeiske kontinentalplaten møtes. Icelandair tilbyr en spesiell tur for reisende som ønsker å utforske disse naturlige underverkene samt besøke den vakre byen Reykjavik.

Til slutt, for alle som er interessert i den neste store ting på den skandinaviske og globale musikkfronten,
er en tur til Island Airwaves festivalen et must. Festivalen, som arrangeres i oktober, er kjent for å være et springbrett for unge kunstnere på vei fra anonymitet til berømmelse, og er grundig dekket av
internasjonal musikkpresse.

Icelandair tilbyr også pakker med stoppested på Island, som er godt egnet for skandinaviske reisende på
vei til destinasjoner i Nord-Amerika som New York, Boston eller Seattle. Et stoppested på Island på reise over Atlanterhavet er en god måte å sette sammen to spennende reisemål i en tur.

Icelandair pakken med mellomlanding på Island gir reisende fri fra stress med avlange flyreiser og  tillater dem å slappe av i den blå lagunen, oppleve storslått natur med fjell og breer, eller bare nyte den friske luften på vei mellom Europa og Nord-Amerika.

For mer informasjon om pakkereisene til Icelandair, besøk www.icelandair.no.