SEM Konferansen 2011 i Oslo – Årets største begivenhet innefor SØK

sem-konferansenBill Hunt, Bryan Eisenberg, Matt Bailey, Kristján M. Hauksson og Erica Schmidt er bare noen av talerne som tar turen til Oslo den 21. og 22. september for å delta på årets største begivenhet innenfor SØK – SEM Konferansen 2011.

For 4 år på rad inviterer INMA til SEM Konferanse. Sammen med partnere som Google, Scandinavian Ad Networks, Outrider, BraSøk, RED Performance og OMG er vi stolte av å kunne invitere hele bransjen til faglig påfyll av de ledende innenfor bransjen.

SEM Konferansen har etablert seg som Norges- og Skandinavias største møteplass innenfor SØK, og samler SØK-bransjen i Norge samt deltakere fra Sverige og Danmark.

Les mer om SEM Konferansen her
I år som tidligere år kan vi love dere en fantastisk lineup med de beste hodene innefor sitt fagfelt.  Både Bryan Eisenberg, Matt Bailey, Kristján M. Hauksson og Erica Schmidt har alle deltatt på SEM Konferansen tidligere og har vært sterkt ønsket tilbake. De er alle veldig dyktige foredragsholdere som alltid leverer varene.

Meld deg på SEM Konferansen her
SEM konferansen foregår over 2 dager med en rekke foredragsholdere (21. og 22. september). Den 20. september inviterer vi også til SEM Networking – en kveld med sosial hygge og relasjonsbygging. Her kan du få mulighet til å møte talerne, bransjefolk og ikke minst de beste selskapene innenfor SØK.

Mer om foredragsholderne:

Bill Hunt – Getting Ready for Search 3.0
Bill er president i Back Azimuth Consulting, som fokuserer på å hjelpe bedrifter verden over til å forstå deres brukere ved å samle og sette sammen brukernes ulike digitale signaler til nyttig innsikt.
Bill regnes som en av de største innenfor Global Search Engine Marketing og Social Media og er en internasjonalt anerkjent foredragsholder verden over. Han har også vært administrerende direktør i to av de største globale Søk selskapene, Global Strategier og Outrider.
Bryan Eisenberg – Is Your Company Fit Enough to Keep Up with Today’s Customer?
Eisenberg er en pioneer innenfor digital markedsføring og noen av hans spesialfelt er conversion rates, persuasion architecture, og persona marketing. Bryan er også forfatteren av de bestselgende bøkene “Call to Action”, “Waiting For Your Cat to Bark?” og “Always Be Testing”.

Matt Bailey
Matt Bailey er president og grunnelegger av SiteLogic, og har lang og bred erfaring innen internett markedsføring og SØK, da spesielt innenfor SEO. Bailey har hjulpet store annonsører som  Goodyear, Hilton International, Maximus, Deloitte Consulting, IBM, JCrew, Toys R ‘Us og Samsonite med deres søk strategier ved å kombinere marketing kunnskaper med hans bakgrunn fra programmering.

Erica Schmidt
Erica Schmidt er Global Search Director, iProspect og er ansvarlig for alle de 28 SEM selskapene i iProspect i over 22 land. Hun er rektor på iProspect University og har trent over 400 ansatte i SEO, betalt søk og operasjonell ”best practices”.

Kristjan Mar Hauksson
Kristjan Mar spesialiserer seg innen flerspråklig internett markedsføring, og har jobbet med store selskaper som Actavis og Santander. Han er grunnleggeren av SEO/SEM forumet på Island, sitter i styret av SEMPO, og er en populær og ettertraktet foreleser både på Island og i andre land. I tillegg har Kristjan nylig utgitt en bok om internett markedsføring.

Les mer om SEM Konferansen på www.semkonferansen.no