Björk Biophilia konsert på Iceland Airwaves: billetter er tilgjengelige hos Icelandair

I år vil Björk fremføre Biophilia-konserten to ganger på musikkfestivalen Iceland Airwaves (12.-16. oktober), i tillegg til seks andre intimkonserter i den nyåpnede konserthallen Harpa, som ligger i Reykjavik sentrum.

På disse spesielle konsertene vil Björk fremføre nye sanger fra det kommende studioalbumet Biophilia, samt musikk fra de tidligere sjangersprengende albumene med en gruppe unike samarbeidspartnere og et kor bestående av 24 jenter.

Konserten vil fremføres på en rekke spesielt utformede instrumenter, blant dem, et skreddersydd digitalt kontrollert pipeorgel og en ni meter stor pendel som utnytter jordens tyngdekraft til å skape musikalske mønstre.

Björk vil holde to konserter som en del av musikkfestivalen Iceland Airwaves, onsdag 12. og søndag 16. oktober. Bare holdere av Iceland Airways-konsertpass vil få muligheten til å oppleve Biophilia-konserten på disse datoene, men det vil være på «først til mølla»-basis, med bare 200 ledige plasser.

Mellom 10.-20. oktober vil det i tillegg være en Biophilia-utstilling med bilder og lyd i forbindelse med konsertene på konserthallen Harpa.

Hvis du har kjøpt en pakkereise hos Icelandair, og du ønsker å kjøpe en billett til en Björk-konsert, kan du klikke på her og deretter angi bookingnummeret ditt. Deretter klikker du på «Legg til flere bestillinger» og følger instruksjonene.

Biophilia-konserten vil også fremføres onsdag 19., lørdag 22., tirsdag 25. og fredag 28. oktober, samt torsdag 3. november på Harpa.

Hvis du vil ha mer informasjon om flyvninger til Island fra Norge og pakketilbud, kan du gå til http://www.icelandair.no/.