Icelandair avaa lennot Denveriin

Denver on yhtiön yhdeksäs kohde USA:ssa, lennot Denverille alkavat toukokuussa 2012.

Uusi ympärivuotinen reitti lennetään neljästi viikossa – maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Lennot sopivat yhteen Helsingin reitin kanssa joka operoidaan päivittäin kesäkaudella 2012.  Lentoaika Helsingistä, sisältäen koneenvaihdon Keflavikissa on 12.10 minuuttia ja on nopein yhteys Suomesta Coloradon pääkaupunkiin Denveriin. Lentoaika Keflavikista on vain 7 tuntia 30 minuuttia.  Asiakkailla on mahdollisuus halutessaan tehdä StopOver Islannissa 1-7 vuorokautta samalla lentohinnalla.  Lähtöaika Helsingistä on 15.20 ja perillä Denverissä kone on 18.40 paikallisaikaa.

“Icelandair juhlistaa 75 vuotispäiviään ensivuonna ja esittelee uuden kohteen myötä historiansa laajimman verkoston.  Haasteista ei viime vuosina ole ollut puutetta – talouskriisi, tulivuoren purkaukset, polttoainehinnat ovat koetelleet kaikkia yhtiöitä ja olemme olleet myrskyn keskellä.  Yhtiömme henkilökunta on toiminut dynaamisesti, tehokkaasti ja ammattitaidon avulla olemme pystyneet kääntämään haasteet voitoksi ja etsimme lisää kasvua ” sanoo yhtiön pääjohtaja Birkir Hólm Gudnason.

“Denver on upea kohde ympäri vuoden. Sijainti Kalliovuorten suojassa ja kupeessa – ja esimerkiksi Aspen ja Vail eivät tarvitse esittelyä laskettelijoille ja sijaitsevat vain muutaman tunnin ajon päässä Denveristä.  Tilastot puhuvat puolestaan – ja 300 aurinkoista päivää ovat melkoinen myyntivaltti kaikille jotka nauttivat luonnosta ja raikkaasta ilmasta. Rikas kulttuuritarjonta ja vilkas liike-elämän keskus on yksi maan vetovoimaisimmista kohteista. Denver on myös liikenteellisesti toimivat ja lentoasema on maan neljänneksi liikennöidyin. ”

Icelandair kasvattaa lentolaivastoaan ja kesäkaudella käytössä on 16  Boeing 757 konetta – kasvun myötä lentomatkustajien määrän odotetaan ylittävän 2 miljoonaa.

Reittiverkoston vahvuus on Islannin maantieteellinen sijainti ja siihen rakennettu lentoaikataulu joka tarjoaa sujuvat koneenvaihdot kumpaankin suuntaan. Kun oma aika antaa myötä – Icelandair suosittelee StopOver pysähdystä Islannissa – se on kuin ylimääräinen bonus osana loma- , työ-  tai kokousmatkan osana.

Icelandair aloitti toimintansa 1937 ja juhlii 75 vuotisjuhlaa vuonna 2012.  Yhtiön reittiverkostoon pohjoismaissa on Helsingin lisäksi Kööpenhamina ja Billund Tanskassa, Tukholma ja Göteborg Ruotsissa sekä Oslo, Bergen, Stavanger ja Trondheim Norjassa.  Pohjois-Amerikan kohteet ovat New York, Boston, Minneapolis, Orlando, Seattle, Washington D.C., Denver sekä Toronto ja Halifax Kanadassa.  Lisätiedot www.icelandair.com tai www.icelandair.fi.

Icelandair tarjoaa mahtavia avajaistarjouksia maanantaista 19.9. alkaen. Tarkemapaa tietoa ja hintoja löytyy icelandair.fi.