Icelandair breidt aantal vluchten naar Reykjavik IJsland in zomer 2012 uit

Icelandair, sinds 1937 de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland, breidt in de zomer van 2012 haar aantal nonstop vluchten vanuit Amsterdam naar Reykjavik uit naar maar liefst 12 vluchten per week.

In de zomermaanden worden er dagelijkse vluchten aangeboden met een vertrek vanaf Schiphol om 14:00 uur en aankomst op de luchthaven van Keflavik om 15:10 uur. Op de dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er een extra vlucht met vertrek om 22:25 uur en aankomst om 23:30 uur. In de omgekeerde richting vertrekken de vluchten dagelijks vanuit Keflavik om 07:55 uur, met aankomst om 12:55 uur op Schiphol. De vijf extra vluchten vertrekken dan vanuit IJsland om 16:30 uur, met aankomst in Amsterdam om 21:30 uur.

Een reis naar IJsland is een ware belevenis, het eiland ligt op slechts drie uur vliegen vanaf Schiphol. Kom tot rust in het wereldberoemde geothermische bad Blue Lagoon, sta aan de voet van de krachtige Gullfoss waterval en bewonder de explosieve geisers in Haukadalur. Als u in de winter reist is er bovendien een kans om het magische noorderlicht te zien. De komende winter is de kans op het zien hiervan veel groter dan in voorgaande jaren, omdat de activiteit op de zon vanwege de vele zonnestormen is toegenomen.

Ook de hoofdstad, Reykjavik met zijn vele bontgekleurde huisjes, heeft een hoop te bieden. Overdag kunt u winkelen in de vele boetiekjes in het centrum van de stad of in een van de overdekte winkelcentra en ´s avonds is er keuze genoeg uit goede en gezellige restaurants en café´s. Het uitgaansleven in de weekeinden is er zeer divers en gaat er tot de vroege uurtjes door.

Icelandair heeft momenteel een aanbieding voor retourtickets naar Reykjavik, IJsland – prijzen vanaf € 222 per persoon, inclusief luchthavenbelastingen. Dit voordelige tarief is te boeken t/m 20 oktober 2011 voor reizen gedurende de periodes 01 november t/m 16 december 2011 en 07 januari t/m 31 maart 2012.

Icelandair biedt ook trans-Atlantische vluchten aan, naar bestemmingen in de VS en Canada – prijzen vanaf € 499,- inclusief luchthavenbelasting. Daarnaast is het bij Icelandair altijd mogelijk een reisonderbreking in IJsland te maken zonder extra kosten. Hierdoor krijgt u de kans om twee bestemmingen voor de prijs van één te bezoeken.

Via de website is het mogelijk om zich op de 2-wekelijkse Icelandair nieuwsbrief te abonneren met de laatste aanbiedingen, reisinformatie, hotelaanbiedingen, tips en prijsverlotingen, waaronder een kans op 2 gratis vliegtickets naar IJsland!

Aanvullende informatie over Icelandair’s voordelige vliegtickets naar IJsland, Noord-Amerika en pakketreizen naar IJsland is te vinden op www.icelandair.nl of bel naar 020-5213955 (keuze 1 voor reserveringen).