Sigrid Hagerup Melhuus til First House

Sigrid Hagerup Melhuus (28) er ansatt som rådgiver i First Houses avdeling for politikk og samfunn.

Hun har de siste to årene jobbet som analytiker i konsulentselskapet Econ Pöyry i avdeling for klima og miljø. Hun har tidligere jobbet som leder for studentenes interesseorganisasjon, Norsk Studentunion, i Bergen, og har hatt flere politiske verv i SV.

– Nå teller jeg ned dager til jeg starter 1. desember og gleder meg å bli kollega med et unikt team av anerkjente rådgivere. Medarbeiderne i First House er de dyktigste på sitt område i Norge. Å få bli en del av dette miljøet representerer en unik mulighet for meg, sier Sigrid Hagerup Melhuus.

– Vi gleder oss til å få Sigrid Hagerup Melhuus på plass og dermed ytterligere styrke vårt politiske team, sier Per Høiby som er adm. direktør i First House i en kommentar.

Sigrid Hagerup Melhuus er fra Os utenfor Bergen. Hun har en mastergrad i offentlig ledelse og styring (MSc Public Management and Governance) fra London School of Economics and Political Science, og en bahelorgrad i sammenlignende politikk og økonomi fra Universitet i Bergen. Hun har tidligere jobbet som leder for studentenes interesseorganisasjon, Norsk Studentunion, i Bergen, og har hatt flere politiske verv i SV.

Hagerup Melhuus går inn i First House sin avdeling for samfunn og politikk. Der blir hun kollega med Jan-Erik Larsen (leder), Bjarne Håkon Hanssen, Ketil Lindseth, Tor Mikkel Wara, Erlend Fuglum, Henriette Grønn, Torbjørn Sølsnæs og Zaineb Al-Samarai. Oppstartsdato er satt til 1. desember.

– Hos oss skal Sigrid jobbe med blant annet klima- og miljøspørsmål, energieffektivisering, og energispørsmål i bredere forstand. Våre kunder etterspør stadig mer rådgivning på dette området, sier Jan-Erik Larsen, leder av First Houses avdeling for politikk og samfunn.

For mer informasjon:

Per Høiby, adm. direktør og seniorrådgiver, First House, mobil 994 55 225, e-post: ph@firsthouse.no

Jan-Erik Larsen, seniorrådgiver og leder for avdeling for samfunn og politikk, mobil 995 41 967, e-post: jel@firsthouse.no

Sigrid Hagerup Melhuus, rådgiver, mobil 938 04 730, e-post: sigrid.hagerup.melhuus@firsthouse.no

Kort om First House

First House er et rådgivningsselskap med senior kompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr sine tjenester med basis i fire fundamenter: Finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon herunder media- og krisehåndtering i tillegg til nysatsningen First House media. First House Media tilbyr rådgivning på strategisk og operasjonelt nivå innenfor mediebransjen. Selskapet har 20 fast ansatte og startet i januar 2010. Selskapets omsetning var på 34 millioner kroner i 2010, og resultatet før skatt var på 7 millioner kroner. First House er en del av FIPRA og har dermed tilgang til et fremragende internasjonalt nettverk med rådgivere i mer enn 50 land, herunder samtlige land i Norden og EU. Nesten alle rådgivere i FIPRA (www.fipra.com) har erfaring fra politisk virksomhet, som statsråder, statssekretærer, parlamentarikere eller departementalt byråkrati, eller fra fremstående posisjoner innen næringsliv, forbrukerorganisasjoner, frivillige, humanitære og miljøorganisasjoner (NGOs). First House bruker verktøyet Penetrace (www.penetrace.com) for å måle, analysere og gi råd om verdiskapende omdømmeutvikling. Penetrace brukes i dag av ca.250 selskap i Norge. First House er medlem i bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere, Norsk Investor Relations forening og Abelia. For mer informasjon www.firsthouse.no