Icelandair biedt Reykjavik Chess Open 2012 arrangement naar IJsland aan

Icelandair biedt vakantiearrangement aan in het kader van het Reykjavik Chess Open 2012, dat plaats vindt van 6 maart tot 13 maart, inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam en 7 hotelovernachtingen met ontbijt in een hotel in Reykjavik.

Het evenement Reykjavik Chess Open 2012, dat wordt georganiseerd door de IJslandse schaakfederatie in samenwerking met de Reykjavik Chess Academy, wordt dit jaar voor de 27stekeer gehouden en vindt plaats in Harpa, het indrukwekkende concert- en conferencecentrum.

Het schaakfestival was in 2011 een groot succes, het telde 166 deelnemers uit 30 landen. Onder de deelnemers waren 27 grootmeesters aanwezig, waarvan 11 een ELO-rating hebben van 2600 of hoger.

Dit jaar nemen de bekende grootmeesters Fabiano Caruana and David Navara deel aan het evenement en staat het totale prijzengeld op EUR 15.000. Daarnaast zijn er dit jaar prijzen voor verschillende leeftijds- en ratingcategorieën, en de traditionele prijs voor beste vrouwelijke schaakster.

Naast de retourvlucht en hotelaccommodatie ontvangt u bij dit Icelandair Reykjavik Chess Open arrangement, met uw reserveringsbewijs, ook 25% korting op de toegangskaart van het evenement.

Met een pakketprijs vanaf EUR 573 per persoon is dit een ideale kans die zeker een schaakliefhebber niet voorbij kan laten gaan.

Aanvullende informatie over het Icelandair Reykjavik Chess Open 2012 en vluchten naar IJsland is te vinden op www.icelandair.nl.