Konferanse om digital markedsføring og kommunikasjon i Oslo

Den største nordiske konferansen om digital markedsføring, Gulltaggen, finner i 2012 sted i Folketeateret i Norges hovedstad, Oslo, mellom 24. og 26. april.

Gulltaggen er Norges viktigste arrangement for digital markedsføring, kommunikasjon, innovasjon, lederskap og kreativitet, og er absolutt den beste arenaen for utveksling av kompetanse, kunnskap og skaping av nettverk.

Gulltaggen 2012 favner over tre hele dager fra og med 24. april og tar sikte på å bli det beste Gulltaggen-arrangementet hittil. Den 24. april består av workshops og seminarer, samt arrangementet Gulltaggen Network om kvelden. 25. april er det konferanse- og utstillingsdag, og den siste dagen, 26. april, er det en konferanse på dagtid, og prisutdeling og gallamiddag inkludert underholdning om kvelden.

De som alt er bekreftet å tale på konferansen er Sir Tim Berners-Lee, oppfinneren av World Wide Web; Clay Shirky, forfatter, rådgiver og lærer innenfor ny teknologi og sosiale media; Faris Yakob, Chief Innovation Officer i Digital Ninja; James Hilton, adm. dir. i AKQA; Ajaz Ahmed, AKQA; Luke Williams, forfatteren av Disrupt: Think the Unthinkable to Spark Transformation in Your Business; Matt Brittin, visepresident i Google i Nord- og Sentral-Europa; Marco Tempest; og Carlos Ulloa, medgrunnlegger og sjef for interaktive løsninger i HelloEnjoy.

Over de siste 13 årene har Gulltaggen blitt til et av de viktigste arrangementene innenfor markedsføring for folk som vil holde tritt med en verden i stadig forandring, når det gjelder digital markedsføring, kreativitet og nye forretningsmodeller. Konferansen forsyner media, profesjonelle innenfor markedsføring og byråvirksomhet, med inspirasjon, kunnskap og redskapene og teknikkene som de trenger for å slå igjennom i en digital verden i rask utvikling.

For mer informasjon om Gulltaggen 2012, se http://www.gulltaggen.no/2012/.