Icelandair biedt nu voordelige Stedentrip naar Reykjavik aan

Maak gebruik van de lage prijs en boek nu met Icelandair een Stedentrip naar de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Bezoek Reykjavik dit najaar met voordeel, voor een onvergetelijke ervaring.

Earlybirds opgelet! Maak nu gebruik van deze speciale najaarsaanbieding. Per 1 april 2012 zullen wij onze tarieven voor de Superdeal Stedentrip verhogen. In maart 2012 boekt u echter nog voor het oude tarief. Wees er wel snel bij, want wegens groot succes is deze aanbieding nog slechts zeer beperkt beschikbaar!

Icelandair biedt een fantastische 3-daagse stedenreis naar deze gezellige IJslandse metropool aan, inclusief retourvlucht, 3 hotelovernachtingen én ontbijtbuffet.

Reykjavik heeft met zijn vele bontgekleurde huisjes, veel te bieden. Overdag kunt u winkelen in de vele boetiekjes in het centrum van de stad. Naast IJslands design is er op Laugarvegur ook veel moois van bekende internationale ontwerpers en modehuizen te vinden. Voor kunstgalerieën ga je naar Skólavörðustígur. Breng een bezoek aan de warmwaterbron van de Blue Lagoon of maak een excursie en geniet van prachtige landschappen met watervallen, geisers, gletsjers en vulkanen gelegen rondom de stad. ´s avonds is er keuze genoeg uit goede en gezellige restaurants en cafés. Het uitgaansleven in de weekeinden is zeer divers en gaat tot in de kleine uurtjes door.

Toeristen kunnen bij besteding van ISK 4000 (ca. € 25) of meer in één winkel zelfs belastingvrij shoppen.

Ga voor meer informatie over deze Stedentrip met vroegboekkkorting, of voor het boeken van vluchten naar IJsland en excursies naar www.icelandair.nl.