SuccessFactors houdt een webinar op het gebied van sociaal leren, personeelsstrategie en planning

Amsterdam, Nederland – (3. April 2012) – SuccessFactors, het bedrijf dat wereldwijd Business Execution (BizX)-software levert via de cloud, houdt een zakelijk webinar om personeelsplanning, strategieën, en wervingsmarkting te bespreken waarbij krachtige hulpmiddelen voor sociaal leren worden geïntroduceerd. Het webinar, genaamd Rapidly Transform Your Workforce, vindt plaats op 2 mei om 15.00.

Een van de grootste uitdagingen waar leidinggevenden van bedrijven vandaag de dag mee te maken krijgen, is de noodzaak om te begrijpen hoe, met de nieuwste innovatieve bedrijfssoftware om de bedrijfsstrategie uit te voeren, het personeel snel kan worden verbeterd door het plannen van behoeften, het vaststellen van waar de hiaten zitten, het efficiënt werven en vervolgens te garanderen dat bestaand talent behouden blijft. 

Leidinggevenden moeten zich het volgende afvragen: Hoe weten ze of ze zijn toegerust om te voldoen aan de verwachtingen van de werknemer van morgen? Hoe weten ze of er hiaten zijn in hun vaardigheden die hen in de toekomst duur zouden kunnen komen te staan? Weten zij welke vaardigheden en soorten werknemers er morgen nodig zijn? Hoe moeten zij beslissen of zij een uitzendkracht moeten aannemen, moeten werven uit bestaande werknemers of een nieuwe werknemer moeten aannemen uit de Facebook/Twitter-generatie?

Het webinar van SuccessFactors bespreekt de laatste hulpmiddelen voor personeelsmanagement en sociaal leren, en hoe organisaties deze hulpmiddelen kunnen gebruiken om de antwoorden op de bovengenoemde vragen te helpen vinden en begrijpen.

Tijdens het webinar zullen branchespecialisten van SuccessFactors waardevolle inzichten bespreken over hoe organisaties zich vandaag kunnen voorbereiden op het personeel van morgen. Dit omvat hoe men de “strijd om talent” via wervingsmarketing kan winnen en hoe men het beste gebruik kan maken van personeelgegevens om slimmere beslissingen te maken.

Bij het webinar zal het volgende worden behandeld:

  • Hoe creëert u op dit moment strategieën en  hoe bereidt u zich voor op de toekomst
  • Het opbouwen van een sterkere besluitvormende cultuur met betrouwbare gegevens
  • Hoe beperkt u de risico’s door de vaardigheden en competenties te bepalen die nodig zijn om te kunnen voldoen aan uw groeistrategie en de behoeften van uw toekomstige personeel
  • Hoe wint u de “strijd om talent” via wervingsmarketing voor een fractie van de kosten van traditionele sociale wervingsmethodes

Kijk voor meer informatie over het webinar op http://www.successfactors-businesstransformation.com/nl/events.php. Om meer te weten te komen over personeelsplanning en bedrijfsvoeringssoftware kunt u ook kijken op www.successfactors.nl.

Over SuccessFactors, een SAP-bedrijf

SuccessFactors, een SAP-bedrijf, is een wereldwijde aanbieder van op cloud gebaseerde Business Execution Software, dat organisaties oplossingen biedt op het gebied van business alignment, people performance en learning management in meer dan 60 industrieën.Met wereldwijd ongeveer 15 miljoen abonnees streven we ernaar onze klanten succesvol te maken door het leveren van innovatieve oplossingen, inhoud en analyses, procesexpertise en inzichten in best practices die we hebben verkregen door het bedienen van ons brede en diverse klantenbestand. Momenteel hebben we meer dan 3500 klanten in meer dan 168 landen die gebruik maken van ons suite in 35 talen.