Analyse van bedrijfsgegevens biedt de sleutel tot het leveren van succesvolle personeelsplanningsstrategieën

Amsterdam, Nederland – (16. April 2012) – Bedrijfsvoeringssoftwarebedrijf SuccessFactors, een SAP-bedrijf, houdt een zakelijk webinar om te bespreken hoe gegevens de sleutel zijn tot het leveren van succesvolle strategieën voor personeelsplanning. Het webinar zal ook de nieuwste hulpmiddelen voor personeelsplanningsmanagent verkennen en hoe deze kunnen worden ingezet om uw bedrijf te helpen transformeren. Het webinar, genaamd Rapidly Transform Your Workforce, vindt plaats op 2 mei om 15.00.

Door gegevens vanuit een organisatie samen te voegen en gebruik te maken van de juiste analyses – hulpmiddelen voor bedrijfsmetriek en menselijk kapitaal – is het mogelijk hiaten te identificeren in de vaardighedenset van een personeelsbestand die nodig zijn om uw strategische doelen te bereiken.

Vervolgens kunt u beginnen met het ontwikkelen van strategieën door middel van slimmere werving, gerichte training en het gebruik van innovatieve samenwerkingstechnologieën om zo te garanderen dat u werknemers kunt behouden, de beste mensen in dienst neemt en gebruik maakt van de leerstrategieën die nodig zijn voor het transformeren van het personeelsbestand. Het nettoresultaat is een dynamischer personeelsbestand en u zult beginnen met het transformeren van de manier waarop uw organisatie kan presteren, concurrerender worden en, uiteindelijk, de strategie waarmaken.

Bij het webinar zullen vooraanstaande branchespecialisten van SuccessFactors waardevolle inzichten bespreken over hoe u zich vandaag de dag kunt voorbereiden op het personeel van morgen. Dit omvat hoe men de “strijd om talent” via wervingsmarketing kan winnen en hoe men het beste gebruik kan maken van personeelgegevens om slimmere beslissingen te nemen.

Bij het webinar zal het volgende worden behandeld:

• Hoe ontwikkelt u op dit moment strategieën en hoe bereidt u zich voor op de toekomst
• Het opbouwen van een sterkere besluitvormende cultuur op basis van betrouwbare gegevens
• Hoe beperkt u de risico’s door de vaardigheden en competenties te identificeren die nodig zijn om te voldoen aan uw groeistrategie en de behoeften van uw toekomstige personeel
• Hoe wint u de “strijd om talent” via wervingsmarketing voor een fractie van de kosten van traditionele sociale wervingsmethodes

Het webinar, genaamd Rapidly Transform Your Workforce, vindt plaats op 2 mei om 15.00.

Overige informatie over het webinar vindt u op http://www.successfactors-businesstransformation.com/nl/events.php.

Kijk op www.successfactors.nl om meer te weten te komen over personeelsmanagement en bedrijfsvoeringssoftware.

Over SuccessFactors, een SAP-bedrijf

SuccessFactors, een SAP-bedrijf, is een wereldwijde aanbieder van op cloud gebaseerde Business Execution Software,dat organisaties oplossingen biedt op het gebied van business alignment, people performance en learning management in meer dan 60 industrieën.Met wereldwijd ongeveer 15 miljoen abonnees streven we ernaar onze klanten succesvol te maken door het leveren van innovatieve oplossingen, inhoud en analyses, procesexpertise en inzichten in best practices die we hebben verkregen door het bedienen van ons brede en diverse klantenbestand. Momenteel hebben we meer dan 3500 klanten in meer dan 168 landen die gebruik maken van ons suite in 35 talen.