Beleef een walvissafari in IJsland met Icelandair

Het walvisseizoen in IJsland begint weer en daarom biedt Icelandair nu deze 5-daagse pakketreis ‘walvissafari in Noord IJsland’ aan. Mis het niet!

Deze geweldige pakketreis van Icelandair brengt je naar Húsavik, de walvis hoofdstad van Europa. Het water is hier kristalhelder, de ideale conditie om de dwergvinvissen, bultruggen, witsnuitdolfijn en bruinvissen goed te kunnen zien – met een kans van 98,5 procent voor goede waarnemingen.

Daarnaast biedt deze pakketreis de mogelijkheid om de tweede stad van IJsland, Akureyri, te ontdekken. Deze charmante stad in het noorden met schilderachtige, kleurrijke huizen wordt omringd door een van de mooiste landschappen van IJsland.

De pakketreis is inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam/Brussel naar Keflavík en van Reykjavik naar Akureyri, 2 hotelovernachtingen in Reykjavik en 2 hotelovernachtingen in Akureyri -beide inclusief ontbijtbuffet, excursie Akureyri en Husavík, walvissafari met North Sailing en toegangskaart voor het Húsavík Whale Museum.

De reisperiode is van 1 mei tot 30 september 2012.

Voor meer informatie over Icelandair’s ‘Walvissafari in Noord-IJsland’ pakketreis, bezoek www.icelandair.nl.