First House holder seminar i Oslo om finanspolitikk og serieoppkjøp

firsthouse-logoRådgivningsselskapet First house skal holde et fagseminar om finanspolitikk og serioppkjøp i  Oslo den 5. juni 2012.  Spennende temaer blir presentert av førsteklasses foredragsholdere.

Adam Ikdal, managing partner i BCG,  kommer for å presentere hva man kan lære av serieoppkjøperne. Dernest blir fokus satt på handlingsregelen, og skal finanspolitisk talsmann Ketil Solvik-Olsen fra FrP, innlede om forslaget. Videre vil leder i finanskomiteen, Arbeiderpartiets Torgeir Micaelsen, gi sitt syn på forslaget og dele Arbeiderpartiets tanker rundt finanspolitikken med oss.Seminaret tar sted i Oslo, tirsdag 5. juni kl. 16:00-17:00 i Olav V´s gate 5, 1. etasje (det gamle Wilhelmsen-bygget).  Påmelding til fagseminaret er på seminar@firsthouse.no.
For mer informasjon om seminaret se: Finanspolitikk og Serieoppkjøp

First House er et rådgivningsselskap med seniorkompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr sine tjenester innenfor finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon,

virksomhetskommunikasjon, samt strategisk og operasjonell rådgivning for toppledelse og eiermiljøene i mediebransjen.

For mer informasjon om First House gå på www.firsthouse.no.