First House holder seminar i Oslo om Finanspolitikk og Serieoppkjøp

firsthouse-logoRådgivningsselskapet First House skal holde et fagseminar om finanspolitikk og serieoppkjøp i  Oslo den 5. juni 2012.  Spennende temaer blir presentert av førsteklasses foredragsholdere. Etter seminaret går turen til Bar Tjuvholmen for utveksling av tanker rundt dagens temaer.

Adam Ikdal, managing partner i BCG,  kommer for å presentere hva man kan lære av serieoppkjøperne. Dernest blir fokus satt på handlingsregelen,  og skal finanspolitisk talsmann Ketil Solvik-Olsen fra Frp,  innlede om forslaget „Norge trenger en ny handlingsregel“.  Videre vil leder i finanskomiteen, Arbeiderpartiets Torgeir Micaelsen, gi sitt syn på forslaget og dele Arbeiderpartiets tanker rundt finanspolitikken med oss.First House sine fagseminarer har vært  populære blant annet på grunn av kombinasjonen av faglig påfyll og sosial samvær i etterkant av innleggene.

Seminaret tar sted  tirsdag 5. juni kl. 16:00-17:00, i Wergeland Rom i Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo.  Påmelding er på seminar@firsthouse.no.
Her finner du mer informasjon om fagseminaret: Finanspolitikk og Serieoppkjøp

First House er et rådgivningsselskap med seniorkompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr sine tjenester innenfor finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon,

virksomhetskommunikasjon, samt strategisk og operasjonell rådgivning for toppledelse og eiermiljøene i mediebransjen.

For mer informasjon om First House gå på www.firsthouse.no