Icelandair geeft € 75 korting vanwege haar 75ste verjaardag

Icelandair vier haar 75 jarige jubileum en geeft daarom EUR 75 jubileumkorting op een vakantie in IJsland met de pakketreis! Reykjavik Comfort. Deze pakketreis is ideaal voor diegene die opzoek zijn naar een bruisende vakantie in Reykjavik met alle comfort en luxe van dien.

Als onderdeel van deze pakketreis vliegen passagiers Economy Class met Icelandair, met meer beenruimte en  extra bagage en kan men gebruik maken van de business lounge op Amsterdam Schiphol en Keflavik International Airport.

Passagiers krijgen tijdens de vlucht met Icelandair een maaltijd en drankjes (frisdrank, bier, wijn) aangeboden, en via het inflight entertainment systeem is een  verscheidenheid van de nieuwste films en sitcoms? te zien.

Eenmaal in Reykjavik kunnen bezoekers genieten van een gezellige en sfeervolle stad met winkels en boetiekjes, musea en kunstgalerijen.

Ook heeft Reykjavik meer dan honderd verschillende bars, cafés en restaurants om te dineren, of om er wat te ​​drinken.

Daarnaast bieden een groot aantal reisorganisatoren een scala aan dagtochten en excursies aan naar de meest bekende bezienswaardigheden. De meest populaire zijn onder andere de prachtige waterval Gullfoss, de spectaculaire geiser Strokkur en de natuurlijke spa Blue Lagoon.

Inbegrepen in de pakketreis Reykjavik Comfort is een Economy Comfort Class retourvlucht vanaf Schiphol of Brussel, luchthavenbelasting en , drie overnachtingen met ontbijt in een van de beste hotels van Reykjavik.

In de periode van 24 mei tot 7 juni 2012 geeft Icelandair EUR 75 korting om haar 75-jarig jubileum te vieren.

Voor meer informatie over de pakketreis Reykjavik Comfort, en andere vakantie mogelijkheden in IJsland, bezoek www.icelandair.nl.