IT -firmaet Advania signerer avtale med Svanemerket

Advania, et ledende firma innen informasjonsteknologi i Norden, har signert en avtale med det nordiske miljømerket Svanen angående ledelsen av en integrert teknologiplattform i Skandinavia.

Svanemerket, det offisielt miljømerket for de nordiske landene, har omlag 130 ansatte fordelt over Island, Norge, Sverige og Finnland. Svanurinn, den Islandske grenen av organisasjonen, er drevet av Umhverfisstofnun, Islands Miljøvernforbund.

“Nært sammarbeid innen tekniske saker som denne, hviler på et fundament av gjensidig tillit, og med Advania vet vi at vi er i gode hender,“ forklarer Elva Rakel Jónsdóttir ved Islands Miljøvernforbund.

Gestur G. Gestsson, administrerende direktør for Advania kommenterer, “Dette handler om en total systemhåndtering, noe som virkelig er i oppløp siden en slik avtale vil sørge for vesentlige fordeler innen forenkling og effektivisering av driften. Det nordiske miljømerket Svanen er basert i Sverige, der vi kan tilby førsteklasses service med assistanse døgnet rundt. I tillegg var det åpenbart at vårt grønne datasenter på Island, Thor Data Centre, vil være vesentlig i denne avtalen. “

For mer informasjon om Advanias IT tjenester, se www.advania.com