Microsoft belönar det ledande IT bolaget Advania för dess service och lösningar

Advania, det ledande IT bolaget i Norden vann nyligen 2012 Microsoft Country Partner of the Year Award, på Island. Företaget hedrades för uppvisad kvalitet inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsofts teknologi.

Advanias VD, Gestur G. Gestsson, utvecklade, “Microsoft och Advania har samarbetat nära varandra länge. Vi har ungefär 1100 medarbetare, av vilka nästan 500 är Microsoft-specialister. Cirka 200 av dessa Microsoft-specialister sitter på Island och vi spenderar miljoner varje år på att upprätthålla och förbättra vår kompetens inom Microsofts lösningar. Den här utmärkelsen säkerställer, bland annat, vår ökade tillgänglighet till Microsoft-specialister och utvecklare, vilket innebär mängder av fördelar för våra kunder.”.

Microsofts Country Partner of the Year Award framhäver samarbetspartners på nationell nivå som har framhävt sig i att leverera Microsoft lösningar till gemensamma kunder under det gångna året. Utmärkelser delades ut i ett antal kategorier och vinnarna valdes bland nästan 3000 tävlande från hela världen.

Advania fick erkännande för att tillhandahålla enastående lösningar och service, samt för att uppvisa utmärkt engagemang gentemot dotterbolaget på Island. Utmärkelsen befäster Advanias framgång i att effektivt engagera sitt lokala Microsoftkontor och samtidigt uppvisa innovation och affärspåverkan, vilket i sin tur ökar kundnöjdheten och lockar nya kunder.

Jon Roskill, corporate vice president, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp, kommenterade, vi är nöjda med att kunna uppmärksamma Advania på Island som årets Nationella Microsoft Partner. Advania har satt standarden för att leverera innovativa Microsoft lösningar som uppfyller kundernas behov. Det är detta engagemang för utmärkt kvalitet som kommer säkra vår framtida gemensamma framgång.”.

För mer information om Advania, besök www.advania.se.