Microsoft kårer IT firma Advania til årets Islandske partner

Advania, Nordens ledende firma innen informasjonsteknologi (IT) annonserte i går at de hadde vunnet prisen for årets Microsoft-partner på Island 2012 i Microsoft Country Partner of the Year Award. Firmaet ble utmerket som enestående innen innovasjon og implementering av kundeløsninger basert på  Microsofts teknologi.

Gestur G. Geston, administrerende direktør for Advania forklarer: “Microsoft og Advania har lenge jobbet mot et nært sammarbeid. Vi har rundt 1100 ansatte hvorav nesten 500 er Microsoft-spesialister. Rundt 200 av disse spesialistene arbeider på Island, og årlig bruker vi millioner på å opprettholde og forbedre vår kunnskap innen Microsoft-løsninger. Denne utmerkelsen forsikrer blant annet vår økende tilgjengelighet til Microsoft-spesialister og utviklere, og de mange fordelene for våre kunder.“

Microsoft Country Partner of the Year Award utmerker partnere på landets nivå som viser seg enestående som firma ved å levere Microsoft-løsninger til felles kunder i løpet av det siste året. Prisen består av flere kategorier hvor vinnere utvelges fra nesten 3000 deltakere verden rundt.

Advania utmerket seg ved å tilby særdeles gode løsninger og tjenester, samt å demonstrere enestående engasjement innen datterselskap på Island. Denne prisen anerkjenner Advania som vellykket innen effektivt engasjement ved firmaets lokale Microsoft-kontor, mens de samtidig viser innovasjon og forretningsdriv, gjør kundene fornøyde og tiltrekker seg nye kunder.

Jon Roskill, visepresident i bedriften Worldwide Partner Group, Microsoft Corp, kommenterer, “Vi er glad for å utmerke Islands Advania som årets Microsoft-partner. Advania har satt standarden for levering av innovative Microsoft-løsninger som tilfredstiller kundenes behov. Det er dette engasjementet til perfeksjon som vil sikre vår felles suksess i framtiden.”

For mer informasjon om Advania, se http://www.advania.com