Seth Godin taler ved markedsføringskonferanse på Island

Forfatter av bestselgerne Linchpin og Free Prize Inside, Seth Godin, skal tale ved markedsføringkonferansen ledet av den isladske markedsføringsorganisasjonen ÍMARK. Dette er en spesiell begivenhet siden Godin sjelden holder taler utenfor USA og dette vil være første gang han taler i Europa på over to år.

De som skal til talerstolen under ÍMARK-konferansen er markedsføringsguru Seth Godin, grunnlegger av LazyTown, Magnus Scheving og grunnleggende partner i The Brooklyn Brothers, George Bryant.

Godin er utnevnt som en av de 21 beste talerne i det 21. århundre av magasinet Successful Meetings og hylles av et spredt publikum gjennom sine bestselgende bøker og mange år som markedspioner.

Med tretten bestselgere tilsammen er Godin en leder innen motiverende taler og markedsføringshjelp. Hans siste bok, We Are All Weird, tar for seg enden av menneskeheten som en “masse” og begynnelsen på å tilby mennesker flere valg, flere interesser og mer autoritet til å jobbe på måter som reflekterer deres unike og noen ganger sære verdier.

Som en del av dette lærerike konferanseprogrammet fokuserer Godin på den kreative tankegangen som er nødvendig for at et foretak kan skape “en lilla ku” -et tilbud som skiller seg ut i mengden og tiltrekker forbrukernes oppmerksomhet.

Gjennom håndfaste eksempler fra ekstremt suksessfulle firmaer avslører han fordelene ved å bruke kreativ, enestående tenkning til å transformere forretningsideer og forretningspraksis. Godin utforsker hvordan ideer spres, hvorfor historiene firmaer forteller gir utslag, hvorfor det gir avkastning å respektere kunder og hvordan disse og andre forretningsideer avgjør om ditt firma blir usynlig eller enestående.

En annen som skal til talerstolen, Magnus Scheving er en suksessful atlet, entreprenør, forfatter og produsent. Han er grunnlegger av LazyTown, muligens verdens mest suksessfulle TV-serie for barn, som han skriver, ressigerer og også spiller Sportacus i. Scheving er også en ettertraktet offentlig taler og rådgiver.

George Bryant er grunnleggende partner i The Brooklyn Brothers, et firma han startet i London for fire år siden for å hjelpe forettninger finne moderne og kreative måter å nå nåtidens skiftende kunder.

ÍMARK begivenheten finner sted torsdag 29. November 2012, ved Háskólabíó i Reykjavik Island.

For å bestille billetter til denne profilering og markedsføringskonferansen, se http://imark.is/imark/about-imark/seth-godin-in-iceland/.