Seth Godin holder et foredrag i Island i slutningen af november

Seth Godin er forfatteren af bestseller bøgerne Linchpin og Free Prize Inside. I slutningen af november skal han til at holde et foredrag på et markedsføringsevent i Island, afholdt af Den Islandske Markedsføringsforening (ÍMARK). Dette bliver en stor begivenhed, især med hensyn til at Godin sjældent holder foredrag udenfor USA. Faktisk bliver det for første gang han holder foredrag i Europa i over to år.

ÍMARK begivenheden, byder på foredrag fra markedsføringsguruen Seth Godin, stifteren og forfatteren af LazyTown, Magnus Scheving, og fra medstifter af Brooklyn Brothers, George Bryant.

Udnævnt som en af verdens 21 foredragsholdere for det 21. århundrede, af Successful Meetings magasinet, trækker Godin på sine bestseller bøger og mange års erfaring som en foregangsmand indenfor markedsføring, og vækker stor opsigt hos publikum af alle slags.

Med en samling af tretten bestseller bøger, er Godin førende indenfor motiverende foredragsholdning og rådgivning til markedsføring. Hans nyeste bog, We Are All Weird, opfordrer til slutningen af masse og begyndelsen af at tilbyde folk flere valmuligheder, flere interesser, og at give dem større autoritet til at fungere på måder, der afspejler deres egne unikke, omend nogle gange underlige, værdier.

Som en del af hans oplysende foredragsprogram, fokuserer Godin på den kreative tænkning, der er nødvendig for en virksomhed som vil skabe en ”lilla ko” – et tilbud der skiller sig ud fra mængden og fanger kundernes opmærksomhed.

Ved brug af eksempler fra den virkelige verden, fra enormt succesrige virksomheder, afslører han fordelene ved at bruge kreativ, bemærkelsesværdig tænkning, for at omdanne forretningsideer og praksis. Godin undersøger hvordan ideer spredes, hvorfor de historier selskaber fortæller har betydning, hvorfor respektfuld behandling af kunderne betaler sig, og hvordan disse og andre forretningsbeslutninger er afgørende for om din forretning bliver usynlig eller bemærkelsesværdig.

En anden foredragsholder på eventen, Magnus Scheving, er en succesfuld atlet, iværksætter, forfatter og producent. Han er skaberen af LazyTown, muligvis den mest succesfulde tv-serie for børn i verden, hvor han skriver, instruerer og spiller rollen som Sportacus. Magnus er også en meget efterspurgt foredragsholder og rådgiver for nationale regeringer.

George Bryant er medstifter af The Brooklyn Brothers, en virksomhed han opstartede i London for fire år siden, for at hjælpe virksomheder med at finde mere moderne og kreative måder at kommunikere med nutidens foranderlige forbrugere.

Begivenheden finder sted på Torsdag d. 29. november 2012, i Háskólabíó (biograf) i Reykjavik.

For at booke billetter til begivenheden, besøg http://imark.is/imark/about-imark/seth-godin-in-iceland/.