Valitor indgår en kontrakt med Presend om behandling af Visa gavekort

En ny kontrakt om behandling af Visa gavekort er blevet offentliggjort mellem Valitor, et internationalt firma baseret i Island der varetager udstedelse af kreditkort og relaterede tjenester, og Presend Nordic, et datterselskab af Retain24, Sveriges førende udbyder af gavekort.

Denne nye aftale muliggør Valitor at udstede og behandle forudbetalte Visa gavekort på vegne af Retain24 og Presend clienter i Norden. Disse gavekort kan bruges til udbytte, fordringer, bonusordninger, rabatter eller andre forudbetalte applikationer.

Claudio Simatovic, administrerende direktør i Retain24, kommenterer: ”Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Valitor. Visa produkter supplerer Retain24s eksisterende lukkede loop-løsninger, sådan at vi bedre kan servicere udvalgte kundesegmenter såsom indkøbscentre og arenaer. Vores nye løsning i samarbejdet med Valitor er enkel, sikker og fleksibel. I løbet af de næste måneder vil vi præsentere flere nye kortprogrammer under Presend varemærket.”

Samtidig med den seneste udvikling i Valitors indsats i Storbritannien, har selskabets behandlingsplatform også fået stor opmærksomhed og interesse fra det europæiske marked. Valitor præsenterede softwaren i Storbritannien sidste år i samarbejde med britiske organisationer og Visa Europe til stor opbakning.

”Gavekort bliver stadigt mere populære og nye kommercielle muligheder er dukket op. Presend er en ideel partner til at arbejde sammen med i den rivende udvikling på den nordiske marked, og vi ser frem til et frugtbart samarbejde til at løse de kommende udfordringer. Vores ambitioner er langsigtede og vi er forpligter os til fortsat at yde enestående løsninger og professionelle services af højeste kvalitet,” forklarede Vidar Þorkelsson, adm. Direktør for Valitor.

For mere information om behandling af Visa gavekort og relaterede tjenester, besøg www.valitor.dk.