Intel lanserer plattform for kommunikasjonsinfrastruktur innen behandling av multimediainnhold

Intel Corporation, verdens største produsent av datakomponenter, har lansert en ny plattform innen kommunikasjonsinfrastruktur, tidligere kjent under kodenavnet ‘Crystal Forest’. Den nye plattformen, Intel® Platform for Communications Infrastructure, vil hjelpe Intel å opprettholde en sterk tilstedeværelse innen markedet av kommunikasjoninfrastruktur.

Den nye plattformen gjør det mulig for organisasjoner å behandle data på tvers av nettverk trygt og effektivt, og samtidig ta for seg spesialiserte marked som nettskyen og behandling av HD innhold.

Hvert minutt av dagen blir 30 timer video lastet opp på Internett. I løpet av de neste to årene er det beregnet at det vil ta en person fem år å se alle videoer som krysser Internett hvert sekund.1 Siden videoinnhold fortsetter å stige i popularitet vil det legge en stor byrde på utstyrs-forhandlere og sørvisyrker mot å levere kostnadseffektive plattformer for behandling av videotrafikk uten kompromiss innen ytelse og sikkerhet.

“Kravet for økt nettverk-ytelse vil fortsette å vokse som følge av at flere smartenheter kobles opp til Internett hver dag.” sier Rose Schooler, daglig leder ved Intels avdeling for kommunikasjoninfrastruktur. “Og med populariteten av sosiale nettverk og andre høye bredbåndtilbud som video- og fotoopplastning/nedlastning, interaktiv video og nettspill, vil disse sørvisyrkene bli utfordret til å effektivt tilby tilstrekkelig kapasitet og administrere utfordringen innen nettverktrafikk.”

Intels nye plattform innen kommunikasjoninfrastruktur (Intel® Platform for Communications Infrastructure, forhenværende Crystal Forest) kan sammenfatte tre arbeidsoppgaver innen kommunikasjon (applikasjon, kontroll og pakkebehandling) til én multikjernet Intel-prosessor. I tillegg til å levere suveren ytelse og økt hastighet som markedsføring av nye produkt kan utstyrsprodusentene også utnytte teknologi fra Intel® QuickAssist for å akselerere spesialisert pakkearbeid som kryptografi, komprimering og pakkeinspeksjon.

Sikker internettransaksjon kan akselleres opp til 100Gbps på plattformen ved hjelp av QuickAssist-teknologien som gir sørvisforhandlere muligheten til å takle store mengder sikre transaksjoner uten kostnaden forbundet med en spesialisert løsning.

For mer informasjon om Intel® Platform for Communications Infrastructure og tilgang til verktøy, internettråd, prøver og referansedesign gjennom Embedded Design Centre (EDC) trykk her.

1 Cisco® Visual Networking Index: Forecast and Methodology, 2010-2016