Cosarro Software lanceert TripMe, de nieuwe iPhone reisgids applicatie

Cosarro Software, de leidende ontwikkelaar in applicaties voor de mobiele telefoon, heeft recentelijk een nieuwe iPhone reisgids applicatie voor iPhone gebruikers gelanceerd. De nieuwste applicatie heet TripMe. Dit blijkt een leuke app voor gebruikers die van reizen houden en graag andere reizigers ontmoeten van over de hele wereld.

“We zijn blij dat we onze nieuwe mobiele applicatie, TripMe reisgids, kunnen aankondigen. De app is voor iPhone gebruikers die van reizen houden en graag vrienden maken tijdens een reis. Het is een leuke app om te gebruiken en het is gratis,” zei de woordvoerder van Cosarro Software.

Het bedrijf is een innovatieve web en applicatie producent met veel ervaring in het ontwikkelen van mobiele applicaties, design en de layout, e-commerce en webdesign. Het is een samenwerking tussen Aryan Sattarvandi en Amir-Shams Ghamari.Over nieuwe reisvrienden iPhone applicatie van Cosarro  gesproken, de woordvoerder zei dat TripMe is de makkelijkste manier om reizigers over de hele wereld te ontmoeten. Volgens zijn statement kunnen TripMe gebruikers niet alleen nabije reizigers zien, maar er ook mee chatten en foto´s nemen is ook mogelijk.

“Met onze applicatie kun je jezelf markeren als reisleider bij trip & search for de nabije reizigers. Het fantastische deel van de TripMe app is dat je foto´s van je reis kunt delen met leuke effecten,” voegde hij toe.

De manager van Cosarro Software zei verder dat de nieuwe TripMe iPhone applicatie het zelfs mogelijk maakt een evenement te creëren. “TripMe maakt het mogelijk om evenementen te creëren tijdens een reis, selecteer de tijd en locaties die beschikbaar zijn voor andere reizigers,” voegde de manager toe.

Voor meer informatie over TripMe of om meer te weten over het downloaden of de iPhone applicatie, ga naar http://cosarro.com/applications/tripme