Customer Service Expert moedigt bedrijven aan hun markt beter te bereiken via telefoon berichten

Bedrijven die het bereiken van hun markten willen maximalizeren zouden moeten investeren in de on-hold-messages, adviseert de On Hold Company in een reeds gepubliceert bericht. Als bedrijven dit gaan doen zal het de ervaring met het merk verbeteren en zullen bellers veranderen in klanten, zegt Bryant Wilson, de bestuursvoorzitter van On Hold Company.

“Bedrijven proberen altijd hun bereik uit te breiden.” Zegt Wilson. “Ze kunnen nieuwe klanten proberen aan te trekken of hun services uit te breiden. Wat ze ook doen, ze proberen in ieder geval hun boodschap bij zo meer mensen te krijgen en zo vaak mogelijk.”

Wislon heeft het over het feit dat bedrijven vaak de simpelste en meest kost-effectieve methoden niet zien; hun eigen telefoon systeem.

Wislon, wiens bedrijf on-hold muziek en berichten maakt voor meer dan 13.000 bedrijven, citeert dat onderzoeken laten zien dat het gemiddelde bedrijf 96% van hun marketing budget gebruikt om de telefoon te laten rinkelen.“Als de telefoon gaat, vraagt de klant zich onbewust af of hij wel of geen zaken wil gaan doen met je bedrijf,” zegt Wilson. “Letterlijk alles wat er tijdens een telefoongesprek gebeurt kan hun helpen deze beslissing te maken.”

Als bedrijven hun telefoon niet meteen kunnen opnemen zijn er de on-hold-messages om deze vraag voor de klant te beantwoorden.

In een bericht op de blog van On Hold Company, getiteld; Extend Your Reach with On-Hold Marketing, wordt geadviseerd om een strategische aanpak te hebben voor een on-hold-message. In het bericht staat ook dat deze messages moeten helpen bij het creëren van een audio beeld van het bedrijf, dit is inclusief slogans, nieuws, producten en recente promoties.

“Daarbij moeten de berichten een stem en achtergrondmuziek hebben die bij het merk passen,” zegt Wilson.

Volgens Wilson is het het waard om tijd en moeite te stoppen in een goed ontworpen on-hold message.

“Als je nagaat hoeveel een investering kost in marketing, wil je natuurlijk ook het meest uit de inkomende telefoontjes halen,” zegt Wilson.

Lezers kunnen de blog volgen van de On Hold Company op: http://www.onholdcompany.com/blog