Accutrac biedt de bedrijfseigenaar gratis online bronnen

Waar gaat de bedrijfseigenaar naartoe als hij geen financiële hulp krijgt om zijn bedrijf door een slechte periode te trekken? Hoe krijgen groeiende bedrijven financiële steun als ze niet aan de eisen van de bank voldoen? Dit zijn vragen die een bedrijfseigenaar ’s nachts wakker houdt.

Accutrac Capital Solutions kondigt met trots aan dat het nu online bronnen aanbiedt om de bedrijfseigenaar te helpen met verstandige beslissingen over alternatieve financiële mogelijkheden en cash flow management. “Een onvoldoende of onregelmatige cash flow is de belangrijkste oorzaak voor het faillissement van de meeste Noord-Amerikaanse bedrijven,” legt Charles Sheppard uit, mede oprichter van Accutrac. “Er zijn echter een paar financiële opties buiten het traditionele lening proces die cash flow oplossingen kunnen bieden. Bij Accutrac hebben we een gratis online bibliotheek en hulpmiddelen gecreëerd, zodat bedrijfseigenaren betrouwbare informatie hebben over hun opties en ze zo een goede beslissing kunnen maken over hun cash flow. We hebben deze bronnen toegankelijk gemaakt, makkelijk voor gebruik en gratis voor iedereen die de Accutrac website bezoekt. “Accutrac’s gratis online bronnen bevatten:

–          De te downloaden whitepapers zijn in makkelijke taal zijn geschreven over onderwerpen als; receivables factoring en het ordenen van financiën.

–          Maandelijkse artikelen zijn toegankelijk over de onderwerpen: alternatieve financiën en manieren om je cash flow gezond te houden.

–          Onze online vraag & antwoord bibliotheek beantwoordt de meest gestelde vragen over alternatieve oplossingen en cash flow problemen. Onze V&A heeft specifieke informatie over industrieën zoals; Vrachtwagens, transport, produceren, service en uitzend bureaus.

Ons hoofdkwartier is in Orillia, Ontario en Accutrac Capital Solutions is marktleider in Canada.

Voor meer informatie over gratis online bronnen, cash flow management, factoring, neem dan contact op met Accutrac op http://www.accutraccapital.com

Media contact:

Charles Sheppard

Accutrac capital Solutions Inc.

1-866-531-2615 ext. 201

charles@accutraccapital.com
www.accutraccapital.com