Clemmente lanceert 10% korting aanbieding

Clemmente, een leidende boutique die diverse selectie van stijlvolle ongewone cadeaus en retro huis accessoires voor de hele familie biedt, kondigt een aanbieding aan van 10% korting voor bestellingen vanaf 40 euro.

Van 20 februari tot 8 maart 2013, ontvangen alle Clemmente klanten, die een bestelling van minstens 40 euro doen, 10% korting op de hele collectie van huis accessoires en cadeaus.

Daarbij komt dat klanten die een bestelling doen van minstens 15 euro, in diezelfde periode, een cadeau krijgen wat minstens 5 euro waard is.

Clemmente heeft eenzelfde aanbieding ook in december 2012 gelanceerd, zodat klanten van Kerst en Oud en nieuw konden genieten. Vanwege het succes in die periode, lanceert Clemmente deze aanbieding opnieuw in de lente van 2013.

Een woordvoeder van Clemmente zei: “We zijn altijd op zoek naar manieren om nieuwe klanten naar onze website te trekken en we moedigen hun aan om te kijken wat wij te bieden hebben, terwijl onze vaste klanten worden beloond voor de loyaliteit voor de zaak.”“We zijn verheugd dat we voor de tweede keer de populaire 10% korting aanbieding mogen lanceren voor de komende weken. We kijken er naar uit om klanten meer te motiveren in 2013.”

Voor meer informatie over Clemmente en hun collectie cadeaus, ga naar www.clemmente.co.uk of bel 02084583294 of 07920010023.

Over Clemmente: Clemmente is een leidende boutique die unique huis accessoires biedt, maar ook ongewone cadeau ideeën, allen met een retro finish om blije herinneringen uit de jeugd naar boven te halen. Klanten zullen de perfecte cadeaus vinden voor alle leeftijden en smaken, of het nou voor een speciale gelegenheid is of voor een gewoon feest. Elk product van Clemmente kan worden ingepakt en kan samen komen met een persoonlijk berichtje.

Contact:

Lidia Karpukhina

24 West Heath drive

London, UK

Zip: NW11 7QH

Tel: 02084583294 of 07920010023

Email: Lidia@clemmente.co.uk