Miami salon biedt hairextensions service

Allure kapsalon biedt nu hairextensions in Miami, Fort Lauderdale en omstreken. Klanten die zoeken naar een update voor hun look kunnen kiezen uit een variatie van hairextensions. De salon verzekerd de klanten dat ze alleen de veiligste producten gebruiken van de beste kwaliteit.

Net als high end kapsalon in Fort Lauderdale en Miami, streeft Allure ernaar de klanten de beste service te geven die ook nog betaalbaar is. Het afleveren van goed geknipte en moderne kapsels in een vriendelijke omgeving en de nieuwe hairextension service zijn maar een paar mogelijkheden die Allure te bieden heeft.

Van subtiele details tot dramatische stijlen, de hairextension service is alleen bedoelt om de klant blij te maken en het beste in hun naar voren te laten komen. Bij elke normale aanbrenging van hairextensions kan een pijnlijke situatie ontstaan. Ook kan het echte haar worden aangetast door chemicaliën, maar niet bij Allure.Dankzij een ervaren team kan elke klant verzekerd zijn dat zij in goede handen is. Daarbij komt ook nog dat er top producten worden gebruikt van Kerastase, Goldwell en Wella. De hairextension service die Allure aanbiedt bevatten onder andere: feather hairextensions, cylinder systemen en Keratine fusion systemen.

Het personeel is altijd bereid een antwoord te geven op vragen die onze klanten hebben. Het team van Allure wordt aangemoedigd de klant de beste service te bieden die ze in huis hebben. Andere services die aangeboden worden zijn: hair styling en design, haar verven en highlights, Permanent verven, Braziliaans Keratine stijlen en bruidsservices.

Over Allure kapsalon:

Op de locatie 5650 Stirling road in Hollywood, Florida, biedt Allure kwalitatieve salon service voor vrouwlijke en mannelijke klanten. Voor meer informatie over Allure kapsalon of voor een afspraak ga je naar hairsalonallure.com