Het verschil dat een creatieve design agency kan maken

In de concurrerende markt van vandaag kan de service van een creatieve design agency je bekend maken.

Tot recentelijk waren services van een creatieve design agency iets wat alleen de grote bedrijven gebruikten. Die trend is nu veranderd, want alle maten bedrijven gebruiken nu in een creatieve design agency zodat ze kunnen concurreren met de rest en hun bedrijf ultieme groei doormaakt.

In de markt van vandaag is effectieve marketing essentieel zelfs voor kleine bedrijven waarvan de consument veel keuze heeft uit verschillende mogelijkheden. Met de toename in internetgebruik wordt de keuze van de consument nog groter en kiest hij niet meer automatisch voor een lokaal bedrijf.

Daar komt bij dat waar consumenten ook naartoe gaan, ze worden altijd geconfronteerd met reclame. Dit kan een kleine advertentie zijn op weg naar het werk in het openbaarvervoer, grootschalige reclame op gebouwen of billboards of reclame in kranten of tijdschriften.Niet verassend is dat een percentage van de reclame ongezien blijft, vanwege de grote hoeveelheid waar de consument mee in aanraking komt. Eye tracking onderzoek toont aan dat mensen niet langer dan 5-6 seconden naar een advertentie kijken. Het maakt niet uit hoe groot de reclame is, de actieve aandacht van een consument is erg kort. Dit betekend dat er meteen een goede eerste indruk moet worden gemaakt die lang blijft hangen. Een goede creatieve design agency zorgt ervoor dat de boodschap van een merk zo sterk is dat het zelfs na maar 5-6 seconden herinnerd word.

Succesvolle starters gebruiken nu de services van een creatieve design agency, zodat ze bekend worden bij groter publiek. Deze starters moeten het vaak opnemen tegen al bestaande bedrijven die hetzelfde product aanbieden. Zonder professioneel advies van een ervaren creatieve design agency, zoals Monitor, kunnen starters makkelijk ongezien blijven.

Contact:
MonitorCreative
54 Oldfield Road
Salford, Manchester
Zip: M5 4LZ
Tel: 0161 743 0980
Email: monitor@monitorcreative.co.uk
Website: http://www.monitorcreative.co.uk/