Vodafone M2M publiceert whitepaper over draadloze beveiligingsoplossingen

Vodafone M2M publiceert whitepaper over draadloze beveiligingsoplossingenVodafone M2M heeft de publicatie van een nieuwe whitepaper over draadloze beveiligingsoplossingen aangekondigd, die zich richt op draadloze machine-to-machine-technologie (M2M) en het effect daarvan op de huidige beveiligingsindustrie.

De whitepaper biedt een leidraad voor de beveiligingsindustrie en laat zien hoe kosten verlaagd, installatie versimpeld en beveiligingsbereik verbeterd kunnen worden en biedt daarbij vele nieuwe mogelijkheden voor producenten, distributeurs en installateurs.

Vodafone M2M is ervan overtuigd beveiligingskosten te kunnen verlagen en tegelijkertijd het beveiligingsbereik binnen en buiten de omtrekbeveiliging te kunnen verhogen. Vodafones uitgebreide ondersteuning voor wereldwijde implementatie & ondersteuning omvat:

  • real-time transactie- en policymanagement;
  • apparatuurbeheer;
  • monitoring, configuratie en inrichting/activering;
  • een aangepast kostenplaatje voor connectiviteit;
  • gebruik, kwaliteit en een service level agreement.

Vodafone heeft ‘s werelds grootste en meest toegewijde M2M-team en heeft bovendien strategische partnerschappen met de grote apparatuur- en softwarebedrijven. Volgens deskundigen is Vodafone de nummer één marktleider op het gebied van M2M:

  • “Vodafone scoort wereldwijd het beste op algehele M2M-prestaties.” – Marktonderzoeker Analysys Mason, M2M CSP.
  • “Vodafone is met een marktaandeel van 23% leider van de M2M-markt in Europa.” – Beecham Research 2011.
  • “In een vergelijkend onderzoek naar CSP uit 2012 van Machina Research komt Vodafone als winnaar uit de bus”.

Download voor meer informatie over Vodafones aandeel in wereldwijde M2M-beveiligingsoplossingen en over wat het aanbod aan draadloze communicatie-oplossingen voor uw bedrijf kan betekenen de nieuwe whitepaper over draadloze beveiligingsoplossingen via m2m.vodafone.com/nl/m2m-business-security-white-paper

Om de webinar over de beveiligingsindustrie te bekijken –  een draadloze toekomst die het beveiligingsbereik verbetert, de kosten verlaagt en een extra dimensie aan beveiliging geeft – klikt u hier.