Wandelvakantie groeit in populariteit

De groeiende trend om thuis vakantie te vieren geeft een boost aan de GB wandel industrie.

De laatste jaren is de manier waarop mensen uit GB hun vakantie vieren drastisch veranderd. Minder mensen gaan naar het buitenland en meer mensen vieren hun vakantie in groot Brittannië. Thuis blijven tijdens de vakantie is een nieuwe manier om te ontspannen en ontstressen. Dit heeft een voordeel voor de lokale reis industrie, zoals Mickledore Travel, dat wandel en fiets vakanties aanbiedt in GB.

Echter, deze bedrijven hebben ook uit een andere trend voordelen kunnen halen. Mensen in Groot Brittannië waarderen de schoonheid en diversiteit van hun land steeds meer. Ze willen eropuit trekken om meer van het mooie landschap en de wilde dieren te zien. Wandelvakanties zijn hier perfect voor en daarom biedt GB veel mogelijkheden voor wandeltochten. In Groot Brittannië is meer dan 140,000 mijl aan officiële voetpaden. Het recht om vrij rond te lopen door de landschappen, maakt het nog makkelijker voor inwoners van GB om van de wandeltochten te genieten.Daarnaast zijn er ook historische routes, zoals de Rob Roy tocht in Schotland, die de sporen volgen van historische legendes. Er worden meer historische routes toegevoegd aan deze lijst, zoals de Hadrian´s Wall Path, die pas is geopend in 2003. Mensen die wandelen in Groot Brittannië zien altijd nieuwe dingen en kunnen altijd nieuwe dingen doen. Wandeltochten en georganiseerde vakanties zijn de beste manieren om het landschap te verkennen en deze worden steeds populairder, doordat er meer bezoekers vanuit het buitenland komen.

De groeiende interesse in fitness draagt ook bij aan de vraag. De wandel industrie in GB heeft er ook voordeel van dat deze interesse groter is dan ooit.  Wandelen is perfect voor deze mensen. Vele die de reis beginnen naar de fysieke fitheid, starten met makkelijke oefeningen, zoals wandelen. Een wandelvakantie is een perfect begin voor een betere levensstijl. Mickledore Travel biedt al meer dan 15 jaar wandel- en fietsvakanties aan.

Contact:
Mickledore Travel Ltd
42 St. John’s Street
Keswick, Cumbria, UK
Zip: CA12 5AG
Tel: +44 (0) 17687 72335
Email: info@mickledore.co.uk
Website: http://www.mickledore.co.uk