IJslandse tour operator High North lanceert nieuwe Nederlandse website

IMG_1058.JPGDe nieuwe Nederlandse website is een aanwinst voor de IJslandse tour operator High North. De website van de tour operator die super jeep safari tours biedt, is ook te vinden in het Engels en Duits, maar nu focust High North zich op de nederlanders die een unieke vakantie in IJsland willen.

High north biedt zowel ready made tours als customized tours. U kunt uw wensen uitspreken en High North ontwikkelt speciaal voor u een unieke tour die uw vakantie in IJsland zeker fantastisch maakt.Een van de jeep safari tours die High North biedt is de tour naar het populaire Landmannalaugar. Dit plaatsje midden in de IJslandse natuur is alleen te bereiken per super jeep. Er is een optie om te overnachten in Landmannalaugar, waar u een typische IJslandse hut krijgt en u lekker kunt relaxen in een hot tub. In de winter hebt u zelfs kans op het prachtige noorderlicht. Ook heeft u bij deze tour de mogelijkheid om zelf een jeep te besturen onderweg naar het pitoreske plaatsje.

Over High North: High North is een bedrijf dat super jeep safari tours aanbiedt in midden en zuid IJsland. De mogelijkheid om de tour zelf te ontwerpen, kan uw vakantie nog mooier maken en zo kunt u de drukke toeristische plaatsen vermijden. De ready made tours zijn ook uniek en onze evaren gidsen staan voor u klaar om u alles te vertellen wat u wil weten. De tours beginnen en eindigen in Reykjavik en voegen zeker iets positiefs toe aan uw vakantie in IJsland. Voor meer informatie ga naar: http://www.highnorth.is/dutch/