Turister kan nemt cykle i nogle af de europæiske storbyer

Travel AirportParis, London, Berlin, Amsterdam og Nice byder på offentlige cykelordninger, der er nemt tilgængelige for alle. Denne infografik gør det endnu nemmere, fordi den viser en komplet guide over priser, udlejningssteder (stationer) og anden praktisk info.

I Paris findes der 1200 cykelstationer rundt omkring i byen, og du har mulighed for at tilmelde dig, enten online eller på en af stationerne. Systemet råder over hele 18.000 cykler, som kan lejes til små penge.

Cykelordningen i London hedder Barclays Cycle Hire og den har 8000 cykler spredt på 570 udlejningsstationer, som er i og omkring midtbyen. Det er sjovt at cykle i London, over broerne, igennem parkerne og forbi Big Ben.

Berlin ”Call a Bike” systemet har omkring 100 udlejningssteder, som ligger tæt på bymidten og stoppesteder for den offentlige transport (bus og tog). Yderligere udvidelse af cykelnetværket står for døren. På tog- og metrostationer i Berlin sælges der særlige ”cykelbilletter”, der giver dig lov til at tage cykelen med ombord.

I Amsterdam er det ekstra sikkert at cykle pga. godt og grundigt opbygget infrastruktur. Mærk byens historiske atmosfære mens du cykler forbi de små bygninger og gennem de intime gader.

Turister kan nemt cykle i nogle af de europæiske storbyer