Kaupunki Pyöräillen – Paras taba tutustua uuteen keupunkiin on pyöräily

Paras taba tutustua uuteen keupunkiin on pyöräily. Törmäsin pari päivää sitten netissä Prahaa googlettaessani tällaiseen kivaan infograaffiin, jossa ajantasaista tietoa Prahan, Lontoon, Amsterdamin, Berliinin ja Kööpenhaminan yöelämästä, kivoista tutustumisen arvoisista kaupunginosista ja pari sanaa paikallista kieltä ja vilkaisu ruokakulttuuriinkin.

Mukavan näköisen tietoiskun voi vaikka laittaa puhelimen selaimeen kirjanmerkiksi ja siihen voi matkalla kätevästi palata. Pienen kartan ja osoitteiden avulla löytää varmasti perille ja pääsee kokemaan kaupungin antimia paikallisen tavoin.

Erittäin kivoja vinkkejä oli muun muassa aina yhtä viihtyisän Kööpenhaminan kävijöille. Me suomalaiset tunnemme smörrebröd kulttuurin jo hyvin, mutta aina on varaa oppia lisää. Olen aina ollut sitä mieltä että matkalle lähtiessä kannattaa tutustua kohdekaupunkiin mahdollisimman hyvin etukäteen, näin et päädy harhailemaan kaupungin katuja turhaan siellä missä ei ole sinulle mitään tarjolla.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta muista myös jättää varaa impulsioille ja mielihaluille, lomalla tulee rentoutua! Käykää tutustumassa tietoiskuun ja kertokaa sitten mikä teidän mielestänne oli kivoin vinkki ja mistä oli eniten hyötyä!

Kaupunki Pyöräillen