Erna Solbergs pressesjef til First House

firsthouse-logoOslo, 2. oktober 2013 – Haakon Dagestad har vært stabssjef og pressesjef for Erna Solberg de siste tre årene. Nå blir han en sentral rådgiver i First House sin avdeling for politikk og samfunn.

Dermed har First House sikret seg et av Norges fremste talenter innen kommunikasjon og politikk.

–         Jeg har vært med på en spennende og innholdsrik reise i Høyre de siste årene. Nå har jeg et ønske om å jobbe med politikk og samfunn samt strategisk virksomhetskommunikasjon. Denne muligheten får jeg hos First House som er et av landets ledende rådgivingsselskap. Der gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver sammen med kollegaer som har bred erfaring fra både samfunnsliv og næringsliv.

Haakon Dagestad har betydelig bakgrunn fra Høyre, både som ungdomspolitiker og rådgiver på Stortinget. I tillegg har han også erfaring fra kommunikasjonsbyrå.

–         Dette er en sjelden god rekruttering. Jeg vet at det har vært hard konkurranse om få ham med på laget.  At Haakon velger First House er en anerkjennelse av den kompetansen og rådgivningskraften som ligger i selskapet, sier administrerende direktør i First House Per Høiby.

Haakon Dagestad har studert kommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og er i ferd med å avslutte sin Executive Master of Management ved samme sted. Dagestad starter i First House 22. oktober.

Haakon Dagestad, Erna Solbergs pressesjef til First HouseFor mer informasjon:

Per Høiby, adm. direktør og partner i First House, mobil 994 55 225,  ph(at)firsthouse.no

Haakon Dagestad, mobil 997 98 804

Foto: NTB Scanpix

Kort om First House
First House, med kontor i Oslo, Stavanger og Brussel, er et rådgivningsselskap med senior kompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr sine tjenester med basis i fire fundamenter: Finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon herunder media- og krisehåndtering i tillegg til First House Media. First House Media tilbyr rådgivning på strategisk og operasjonelt nivå innenfor mediebransjen. First House hadde sin oppstart i januar 2010, og selskapet har nå 32 fast ansatte og åtte assosierte partnere. Selskapets byråinntekt var på 62 millioner kroner i 2012, og resultatet før bonus til partnere nær 12 millioner kroner. First House er en del av FIPRA og har dermed tilgang til et fremragende internasjonalt nettverk med rådgivere i mer enn 50 land, herunder samtlige land i Norden og EU. Nesten alle rådgivere i FIPRA har erfaring fra politisk virksomhet, som statsråder, statssekretærer, parlamentarikere eller departementalt byråkrati, eller fra fremstående posisjoner innen næringsliv, forbrukerorganisasjoner, frivillige, humanitære og miljøorganisasjoner (NGOs). First House er nominert som, Finance Consultancy of the year, årets byrå innen finans i Europa i prisutdelingen Sabre Awards i regi av Holmes Report. First House fikk i mai 2012 pris i forbindelse med at selskapet ble kåret til årets nykommer i Europa, Midt-Østen og Afrika av det anerkjente analysebyrået Holmes Report (www.holmesreport.com). First House er medlem i bransjeforeningen Komm, Norsk Investor Relations Forening og Abelia. Videre er selskapet medlem i Subseavalley.com – et kraftsentrum i utvikling med engineering og produksjon av Subsea-løsninger. For mer informasjon www.firsthouse.no