Argus Syn gjør KAMRA

Argus synArgus Syn kan nå hjelpe deg å bli kvitt lesebrillene med den nye KAMRA-teknologien.

Fra November 2013 Kan Argus Syn hjelpe deg som er 40- 50-årene med å bli kvitt lesebrillene. Problemstillingen presbyopi,/alderssynsforandringer) kan nå behandles effektivt.

Argus syn har relevante videoer her:

<KAMRA med Argus syn>

<Argus syn video om undersøkelse>

<Argus syn youtube kanal>Øyelege Willy Pettersen i Argus Syn er stolt av den nye behandlingsmetoden og uttaler at Det er normalt når man blir mer voksen at linsen i øyet blir mindre fleksibel enn den er hos unge mennesker. Dette innebærer problemer med å fokusere på nært hold. Dette kalles presbyopi. For å kunne lese godt, blir man nødt til å justere synet enten ved briller, linser, laser eller nå med KAMRA, forteller Øylelege Pettersen i Argus Syn – Godt lesesyn er svært viktig for pasienter i denne aldersgruppen, men desverre noe mange sliter med. Argus Syn er derfor veldig glad for å kunne tilby denne svært skånsomme og enkle bahendlingen av alderssyn.

Argus Syn forteller at KAMRA innebærer at  en liten ring på 3,8 millimeter plaseres rett foran pupillen. Ringen har svært lav vekt, som et lite saltkoprn. KAMRA vil dermed fokusere ved å kun slippe gjennom lys som sikrer skarpsyn. Implantatet er godt utprøvd ogh dokumentert. Over 25 000 mennesker har gjennomført prosedyren på verdensbasis.

Argus syn kan gjennomføre operasjone på ca 10 minutter, og allerede neste dag kan pasienten delta i de fleste aktiviteter.

Argus syn kontrollerer pasienten etter en dag, deretter etter en uke og etter en måned.

KAMRA linsen må ikke byttes. Skulle man senere ønske annen behandling av alderssynet er det imidlertid enkelt å ta KAMRA-implantatet ut.