Nytt hotell på Island listes som årets hotelltips i reiseartikkel fra The Independent

Nytt hotell på Island listes som årets hotelltips i reiseartikkel fra The IndependentStracta Hotel åpner i slutten av mai 2014 og ligger i Hella, i hjertet av landets unike vulkanlandskap, sør på Island.

De mest omtalte og sjarmerende hoteller for året 2014 listes i reiseartikkelen, og tar for seg hoteller verden rundt. Artikkelen nevner Stracta Hotel som et sted for avslapning, med muligheter for å utforske det vulkanske landskapet i omgivelsene.

Det første Stractahotellet i Hella ligger nær en rekke velkjente attraksjoner på Island, som Hekla, Eyjafjallajökull, Þórsmörk, Gullfoss, Geysir, Þingvellir og Jökulsárlón.

I de kommende årene vil ni andre Stractahotell bygges, alle lokalisert for å gjøre mest mulig ut av Islands varierte og enestående naturbegivenheter. Størsteparten av hotellene vil plasseres i utkanten av småbyer og naturattraksjoner, og gi gjestene tilgang på Islands natur, handlesteder, barer, turoperatører og restauranter.

Her kan du lese mer om hotelltipsene fra The Independent.

Vil du lese mer om det nye Stracta Hotel i Hella, se http://stractahotels.is