Årets konsulentselskap 2014

firsthouse-logoFirst House er kåret til Årets konsulentselskap 2014. Juryen fremhever i sin begrunnelse at First House har oppnådd reelle resultater i prosjekter av stor samfunnsmessig betydning.

– Dette er først og fremst en stor anerkjennelse til alle våre medarbeidere sier en stolt administrerende direktør i First House, Per Høiby.

– Jeg ser også på prisen som en bekreftelse på at selskapets filosofi om å ha den tyngste seniorkompetansen, mennesker som selv har stått i stormen, har gitt resultater, sier administrerende direktør Per Høiby i First House.

Prisen er blitt delt ut siden 2008, og blant tidligere vinnere er Hartmark Consulting, Considium og Accenture.

– Vi er stolte over å være i et så fint selskap, sier Høiby.

Årets jury har bestått av Hans-Henrik Merckoll (leder), direktør for consulting i EVRY, Per-Egill Frostmann, FMC Executive, Anne Cathrine Røste, daglig leder Konsulentguiden, Trond Kristiansen, partner i Semco og Tale Skjølsvik, førsteamanuensis i økonomi og ledelse ved Høyskolen i Oslo og Akershus

Kari Holm Hejna Jan-Erik Larsen og Per Hoiby i First House

I sin begrunnelse for kåringen av First House til årets konsulentselskap, sier juryen:

 «First House AS har siden starten vært omdiskutert i det norske samfunn knyttet til selskapets ansettelser av topptunge politikere. Integrasjonen av politikk og næringsliv har vært selve kjernen til suksessen for selskapet, men også ført til mye debatt.First House ble nominert på bakgrunn av to oppdrag som begge har stor samfunnsmessig betydning. Begge oppdragene kunne vise til reelle resultater. I tillegg viste selskapet til strukturert fremgangsmåte blandet med kreativitet og gjennomføringsevne. Konsulentoppdragene har i hovedsak bestått av endring av opinion knyttet til sentrale institusjoner i samfunnet. I begge tilfeller har First House mobilisert og utviklet folks bilde av sine oppdragsgivere på en spennende måte. Selskapet har i tillegg vist viktigheten av å la strategier virke over tid for å sikre verdiskaping.»

– Juryen har gått dypt inn i de to prosjektene vi ble nominert for, og vi er svært glade for at den anerkjenner den positive betydningen vi har hatt i viktige prosesser for våre kunder, sier Høiby.

De øvrige nominerte til prisen var Creuna og Din Utvikling.

For mer informasjon:

Per Høiby, administrerende direktør og partner i First House, 994 55 225, ph@firsthouse.no

Kort om First House
First House, med kontor i Oslo, Stavanger og Brussel, er et rådgivningsselskap med seniorkompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr sine tjenester med basis i fire fundamenter: Finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, herunder media- og krisehåndtering, samt First House Media. First House Media tilbyr rådgivning på strategisk og operasjonelt nivå innenfor mediebransjen. First House hadde sin oppstart i januar 2010, og selskapet har nå 33 fast ansatte og 9 assosierte partnere. Selskapets byråinntekt var på 62 millioner kroner i 2012, og resultatet før bonus til partnere nær 12 millioner kroner. First House er en del av FIPRA og har dermed tilgang til et fremragende internasjonalt nettverk med rådgivere i mer enn 50 land, herunder samtlige land i Norden og EU. Nesten alle rådgivere i FIPRA har erfaring fra politisk virksomhet, som statsråder, statssekretærer, parlamentarikere eller departementalt byråkrati, eller fra fremstående posisjoner innen næringsliv, forbrukerorganisasjoner, frivillige, humanitære og miljøorganisasjoner (NGOs). First House ble kåret til Årets Konsulentselskap i 2014 i Norge. Tidligere har First House vært nominert til Sabre Awards, Finance Consultancy of the year i 2012 (årets byrå innen finanskommunikasjon i Europa) i regi av Holmes Report. First House fikk i mai 2012 pris i forbindelse med at selskapet ble kåret til årets nykommer i Europa, Midtøsten og Afrika av det anerkjente analysebyrået Holmes Report (www.holmesreport.com). First House er medlem i bransjeforeningen KOMM, Norsk Investor Relations Forening og Abelia. Videre er selskapet medlem i Subseavalley.com – et kraftsentrum i utvikling med engineering og produksjon av Subsea-løsninger. For mer informasjon, se www.firsthouse.no.